کد خبر:۹۳۴۸۴۰
مسئول مطالعات بالینی واکسن کوو ایران برکت:

تزریق نخستین واکسن ایرانی به ۱۰ هزار داوطلب تا پایان اردیبهشت در فازسوم تست انسانی

فاز سوم مطالعات بالینی نخستین واکسن ایرانی کرونا در ۶ نقطه از تهران و کرج در حال انجام است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حامد حسینی مدیر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران برکت صبح‌امروز باحضور در مرکز تزریق واکسن به داوطلبان واقع در شرق تهران گفت: در ادامه فازسوم، تزریق واکسن به داوطلبان در ۶ نقطه تهران و کرج ادامه دارد و تا پایان اردیبهشت ۱۰هزار داوطلب در این دو شهر واکسن ایرانی کرونا را دریافت خواهند کرد.

وی افزود: تزریق واکسن در ۴شهر مشهد، شیراز، اصفهان و بوشهر نیز از هفته اول خرداد آغاز خواهد شد و روند مطالعات تا تزریق بر روی همه ۲۰ هزار داوطلب ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: باتوجه به موفقیت چشمگیر واکسن در دو فاز قبلی و تایید ایمن بودن آن توسط مراجع قانونی، تولید انبوه این واکسن نیز آغاز شده و تا پایان اردیبهشت یک میلیون دوز واکسن کوو ایران برکت تحویل وزارت بهداشت میشود.

وی خاطرنشان کرد:باتوجه به امن بودن و نداشتن عوارض خاص، امکان تزریق عمومی ازطریق این واکسن وجود دارد که البته تشخیص زمان و انجام آن با وزارت بهداشت است.

سیدرضا مظهری مدیر سامانه ۴۰۳۰ و مجری فرآیند ثبت‌نام از داوطلبان تزریق واکسن ستاد اجرایی فرمان امام نیز گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ هزارنفر ازطریق سامانه ۴۰۳۰ و پیام‌رسان آی‌گپ داوطلب حضور در مطالعات بالینی کوو ایران برکت شده‌اند.

وی افزود: پس از طی فرآیند ثبت‌نام، کارشناسان ما با داوطلبان تماس میگیرند وبه آن‌ها زمان و مکان انجام آزمایش‌های اولیه اعلام میشود.

مدیر سامانه ۴۰۳۰ وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خاطرنشان کرد: از داوطلبان تست کرونا (پی‌سی‌آر) و آزمایش خون گرفته میشود و درصورت تایید آزمایش‌های اولیه، برای تزریق واکسن با آن‌ها تماس گرفته میشود.

وی افزود: ثبت‌نام همچنان ادامه دارد و متقاضیان شرکت در مطالعات بالینی کوو ایران برکت میتوانند ازطریق تماس با سامانه ۴۰۳۰ و یا پیام‌رسان آی‌گپ ثبت‌نام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار