آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۵۵۸۹
همراه با اینوتکس ۲۰۲۱؛

ستاری: تغییر دیدگاه مسئولان و قانونگذاران نسبت به حوزه فناوری / توجه به فناوری یک دستاورد فرهنگی برای کشور است

معاون علمی و فناوری رییس جمهور توجه به حوزه فناوری و تغییر دیدگاه مسئولان و قانونگذاران نسبت به آن را یک دستاورد بزرگ فرهنگی برای کشور دانست.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو حین بازدید از دهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ بیان کرد: مشکلات مربوط به بیماری کرونا باعث شد که سال گذشته ما این رویداد را به صورت مجازی برگزار کنیم، اما امسال تلفیقی از نمایشگاه حضوری و مجازی را داریم که از این امر بسیار خوشحالیم.

 

ستاری ادامه داد: قطعا پتانسیل بحث نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان خیلی بیشتر از نمایشگاه اینوتکس است و شرایط فعلی هم باعث شده که یک مقدار محدودتر برگزار شود.

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار داشت: واقعیت این است که بحث فناوری در کشور به قدری مهم شده که من فکر می‌کنم هر دولتی در آینده بیاید یکی از اولویت‌های اولش توسعه فناوری در کشور باشد همانطور که بحث اول بسیاری از کشور‌های پیشرفته توسعه فناوری است، چون فناوری به معنی اقتدار و اقتصاد کشور است.

 

به گفته وی، خوشبختانه دیدگاه بسیاری از مسئولان و قانونگذاران نسبت به حوزه فناوری کاملا تغییر کرده که این دستاورد بزرگی است.


ستاری توجه به فناوری و اولویت بخشیدن به آن را یک دستاورد فرهنگی برای کشور دانست و گفت: به جایی رسیده‌ایم که به جوان‌ها و نیروی انسانی خلاق اهمیت بیشتری می‌دهیم. امیدوارم که حوزه فناوری با همین شتابی که تا حال پیش رفته، که شتاب قابل توجهی بوده، پیش برود.

 

ستاری در پاسخ به این سوال که این نمایشگاه‌ها چقدر می‌تواند برای توانمندسازی استارت آپ‌ها تاثیرگذار باشد، عنوان کرد: بحث نمایشگاه قطعا موثر است. مهم این است که ما چه برنامه‌ای در نمایشگاه داریم. اینجا شما می‌بینید که پنل‌های استارتاپی را دارند، شرکت‌های سرمایه گذار را دارند، جلسه‌های B۲B برای بحث سرمایه گذاری برگزار می‌شود و این برای پیشرفت کار مهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار