به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهارمین هفته اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ دانشجویان هم سپری شد و آنان در این هفته ضمن کمک به نیازمندان مناطق محروم و برگزاری تجمعاتی در محکومیت رژیم صهیونیسم و کشتار دانش آموزان افغانستانی، در بخشهای مختلف از مسئولان مطالبه گری کردند.
دانشجویان در این هفته طبق روال گذشته با جمع آوری کمکهای مومنانه دانشگاهیان و خیرین از نیازمندان و خانوادههای بی بضاعت حمایت کردند. در این بخش، گروههای جهادی بسیج دانشجویی شوش دانیال (ع) در قالب طرح رزمایش کمک مومنانه اقدام به تهیه و توزیع ۵۰ بسته معیشتی بین نیازمندان بیمار سرطانی این شهرستان کردند و جهادگران گروه جهادی منتظران صالح (عج) دانشگاه علوم پزشکی البرز ۶ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان برای حمایت از خانوادههای نیازمند جمعآوری کردند.
همچنین، جهادگران گروه جهادی شهید حسین همدانی در دانشگاه صنعتی همدان ۱۱۸ بسته معیشتی (شامل برنج، رب، روغن، ماکارونی، لوبیا، عدس و گوشت قرمز) بین خانوادههای نیازمند توزیع کردند و کانون جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با مشارکت بسیج دانشجویی و همکاری مجمع خیرین فرهنگ و اندیشه مکران اقدام به تهیه و توزیع ۲۵۰ بسته غذایی بین نیازمندان و کارگران این شهرستان کرد و دانشگاه آزاد ایلام با مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به تهیه و توزیع بیش از ۸۰۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان پرداخت.
بیشتر بخوانید:
در هفتهای که گذشت، دانشجویان سراسر کشور با صدور بیانیهها و برگزاری تجمعاتی حملات سنگین رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین و کشتار دانش آموزان کابلی در افغانستان را محکوم و از آنان حمایت کردند. در این راستا، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان در بیانیهای نسبت به ادامه جنگ در غزه و حملات سنگین رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین واکنش نشان داد و اعلام کرد: بغضی که امروز از تماشای ألم و خون این کودکان بی گناه و دریده شده در گلوی ما جای گرفته جز با نابودی آن سگان وحشی رفع نخواهد شد و ما میدانیم که روز موعود این وعده چه نزدیک است. بسیج دانشجویی دانشگاه حضرت معصومه (س) قم هم با صدور بیانیهای، اقدام تروریستی و کشتار دانشآموزان دختر افغانستانی را محکوم کرد.
جدای از آن، دانشگاهیان دانشگاه آزاد قم متشکل از دانشجویان، اساتید، کارکنان و اعضای هیئت رئیسه با تجمع در مزار شهیدان گمنام مجتمع دانشگاهی پردیسان جنایات صمیونیسم غاصب و کودک کش و کشتار دختران دانش آموز افغانستانی توسط گروههای تکفیری داعش را محکوم کردند. جمعی از دانشجویان ایرانی و افغانستانی دانشگاههای سیستان و بلوچستان هم در محکومیت حمله تروریستی به مدرسه دخترانه سیدالشهدا کابل، در مسجد جامع زاهدان تجمع کردند.
بیشتر بخوانید:
دانشجویان در هفته پایانی اردیبهشت ماه به مطالبه گری از مسئولان هم پرداختند و در این راستا، جمعی از تشکلهای دانشجویی مرکز آموزش عالی استهبان در بیانیهای در مورد اجرای طرح آمایش آموزش عالی و لغو مجوز و توقف پذیرش دانشجو در رشته مهندسی عمران در این مرکز نوشتند: از آنجایی که رشته عمران بیشترین تعداد ورودی و استقبال دانشجویان مرکز را در سالهای اخیر به دنبال داشته، این خبر بسیار نگران کننده است؛ زیرا کاهش چشمگیر تعداد دانشجویان در آینده میتواند پیش زمینهای برای تعطیلی دائم و یا ادغام این مرکز باشد. انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه علوم پزشکی همدان هم در نامهای سرگشاده به رهبر انقلاب آمار متفاوت جذب دانشجو بر اساس دفترچه کنکور با تعداد دانشجویان در کلاسهای درسی در این دانشگاه را مطرح کرده و آن را نشانهای از بی عدالتی آموزشی و فروش صندلی در این دانشگاه دانسته است.
بیشتر بخوانید:
پروژه انتقال آب «بهشت آباد» یکی از موضوعاتی بود که در هفته گذشته به آن پرداخته شد و بررسیها نشان میدهد که این پروژه، طرحی است که برای انتقال آب از استان چهارمحال و بختیاری به استانهای اصفهان، یزد و کرمان در نظر گرفته شده، اما اجرای این طرح مخالفان و موافقان بسیاری دارد.
موضوع دیگری که طی روزهای گذشته مطرح شده، تشنگی مزارع نیشکری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه است؛ با توحه به اینکه کارفرمایان سابق این شرکت اقدامی در جهت پرداخت بدهیهای خود به وزارت نیرو انجام ندادند، سهم حق آبه مزارع نیشکری به این مجموعه تخصیص نیافته و این مزارع در معرض نابودی قرار گرفتند. از این رو، کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خواستار رسیدگی مسئولان به این مسئله هستند.
بیشتر بخوانید:
ناگفته نماند، طی روزهای گذشته مدیرعامل سازمان «ایدرو» در جلسهای با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از معاونان او، مدیران عامل ایمیدرو، سازمان گسترش صنایع و نمایندگان مردم اراک در مجلس شورای اسلامی، به عنوان مسئول پیگیری تحقق رونق تولید در هپکو انتخاب شد.
مسئله دیگری که در هفته پایانی اردیبهشت ماه مطرح شد، جان دادن دو نفر از کارگران معادن البرز شرقی در منطقه طزره دامغان بود. شواهد نشان میدهد که این کارگران بخاطر ریزش معدن جان خود را از دست دادند؛ اتفاقی که به گفته برخی از همکاران به دلیل عدم رعایت ایمنی لازم از سوی کارفرما رخ داده است.
بیشتر بخوانید: