آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۷۰۳۴
در نشست مجازی با دانشجویان پردیس فاطمه زهرا (س) ساری؛

گودرزی: دولت جوان حزب‌اللهی می تواند ساختار و رویه غلط گذشته را اصلاح ‌کند

دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: دولت جوان حزب‌اللهی می‌آید تا به شما مردم خدمت بیشتری کند. این دولت می‌آید که ساختار و رویه غلط گذشته را اصلاح کند.

گودرزی: دولت جوان حزب اللهی می تواند ساختار و رویه غلط گذشته را اصلاح ‌کند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داوود گودرزی، دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی، مسئول سابق سازمان بسیج دانشجویی در جلسه پرسش و پاسخ که از سوی بسیج دانشجویی پردیس فاطمه زهرا (س) ساری برگزار شد، گفت: در بحث شورای نگهبان و تایید صلاحیت به این نکات باید توجه شود، کشوری بدون شورای نگهبان وجود ندارد و پشت هر شورای نگهبانی یک منطق عقلانی وجود دارد.


گودرزی مطرح کرد: انتخاب اصلح یک کار مشترک بین شورای نگهبان و مردم است شورای نگهبان چند نفر را به عنوان نامزد ریاست جمهوری جمع بندی می‌کند.


دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی ادامه داد:، اما اینکه از بین کاندیدا کدام فرد انقلابی‌تر، سالم تر، به درد مردم میخورد، کارآمدی بیشتری دارد، اینجا باید مردم نقش خودشان را جدی ایفا کنند.


وی با اشاره به مشکلات کشور افزود: ما در کشور مسئله داریم داریم و مسائل هم راه حل دارند. هیچ کشور بدون مسئله وجود ندارد. همه جوامع و کشور‌ها هم مسئله دارند از کجا معلوم شما مناظرات انتخابات همه کشور‌ها را نگاه کنید سر چه چیزی به بحث می‌کنند؟ راجع به میزان فقر در جامعه، کارتون خوابی، خشونت، مسکن سلامت، امنیت، مهاجرت و ... پس کشوری بدون مسئله نداریم. چرا فکر می‌کنید به بن بست رسیدیم و تلاش فایده ندارد اگر ما رو به اضمحلال و فروپاشی بودیم چرا امریکا و اسرائیل و دیگران میخواهند به ایران ضربه بزنند؟ معلوم هست ما هستیم و روند قدرت ما رو به رشد است.


برای حل مشکلات کشور باید نخبگان درگیر مسائل کشور شوند

مسئول سابق سازمان بسیج دانشجویی یادآور شد: برای حل مشکلات نیاز به راه حل داریم و راه حل را باید نخبگان حوزه و دانشگاه بدهند. نخبگان باید درگیر مسائل کشور شوند.


گودرزی اظهار کرد: دولت جوان حزب اللهی می‌آید تا با کمک مردم به شما مردم خدمت بیشتری کند. این دولت می‌آید که اصلاح ساختار و رویه غلط گذشته را اصلاح کند. «ما نیازمند یک جراحی بزرگ هستیم. ما نیازمند انقلاب اداری هستیم.» تا این شفافیت را به وجود بیاوریم و تعارض منافع را کم کنیم.


دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در پاسخ به این سوال چگونه نامزد‌ها را بشناسیم اظهار داشت: یک سری ویژگی‌هایی را رهبری معظم انقلاب بیان کردند و در قانون اساسی آمده است این‌ها را لیست کنید و اسامی نامزد‌های که شورای نگهبان احراز می‌کند را در ستون‌ای بنویسید با سنجه‌ها و معیار‌هایی که عنوان می‌شود به سنجید.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به انجام مذاکرات و کاهش کوتاه مدت قیمت‌ها چطور به مردم تفهیم کنیم این کار یک کار کوتاه مدت است و صرفا جنبه تبلیغات انتخاباتی دارد؟ بیان کرد: جریان غربی داخل کشور از اول انقلاب تا الان حرفشان این بود که شما چرا می‌جنگید؟ چرا مقاومت می‌کنید؟ چرا می‌گوید مرگ بر آمریکا؟ بیاید برویم مذاکره و تعامل کنیم. تلاش هم کردند در این چند سال هر شرایطی پیش آمده رفتند مذاکراتی را انجام دادند چه زمان آقای خاتمی چه زمان آقای روحانی.


گودرزی تصریح کرد: ما تجربه چندین سال مذاکره با غرب داریم و برای اینکه مردم نتیجه بگیرند که مذاکرات مشکلات را حل می‌کند یا نمی‌کند تجربه داخلی ما در این ۳۰ الی۴۰ سال هم تجربه کشور‌های دیگر کفایت میکند.


دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد: چهل سال است این جریان غرب گرا با یک ذوق زدگی با یک ساده انگاری هی رفتند مذاکره کردند و ما هم امتیاز دادیم و هیچ اتفاقی برای ما نیافتاده است.


وی افزود: عزت، استقلال، شرف، عقلانیت و تجربه ما اجازه این کار را به ما نمی‌دهد. ما نمیخواهیم زیر چکمه سربازان آمریکایی‌ها زندگی کنید.


گودرزی در پاسخ به این سوال که همه کسانی که کاندید شدند یک سمت دولتی دارند؛ اگر این‌ها تمایل به خدمت مردم دارند چرا در پست خودشان خدمتشان را ادامه نمی‌دهند؟ بیان کرد: در بحث ریاست جمهوری یک نکته‌ای را رهبری فرمودند که امکانی که در اختیار رییس جمهور هست اصلا قابل مقایسه باسایر قوا و سایر مجموعه‌های دیگر نیست. یعنی واقعا نفر دوم کشور است؛ جهت گیری‌های کشور، برنامه ریزی‌های کشور، پول و امکانات و نیروی انسانی کشور همه و همه در اختیار رئیس جمهور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار