آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۸۴۷۲

ممانعت رژیم صهیونیستی از خروج بیماران سرطانی از غزه برای مداوا

دو سازمان حقوق بشری گفتند، رژیم صهیونیستی از زمان یورش به غزه مانع خروج بیماران سرطانی از این منطقه و انتقال به بیمارستان‌های فلسطینی در قدس و کرانه باختری می‌شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک سازمان حقوق بشری مستقر در سرزمین اشغالی به نام «پزشکان حقوق بشر» و همچنین سازمان حقوق بشری فلسطینی «المیزان» از رژیم صهیونیستی بابت ممانعت از خروج بیماران سرطانی از منطقه غزه شکایت کردند.

به نوشته وبگاه عرب۴۸، روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت، علی‌رغم ادعای مقامات اسرائیلی مبنی بر دادن اجازه خروج به بیمارانی که نیاز به درمان فوری دارند، گذرگاه «بیت حانون» از زمان آغاز جنگ غزه تا سه‌شنبه هفته گذشته به طور کامل بسته بود و پس از آن رژیم صهیونیستی مدعی شد که گذرگاه باز شده و بیماران می‌توانند به بیمارستان‌های قدس اشغالی و کرانه باختری منتقل شوند، اما دو سازمان حقوق بشری «المیزان» و «پزشکان حقوق بشر» با شکایت از رژیم تل آویو گفته‌اند که مأموران صهیونیستی فقط به آمبولانس‌ها اجازه خروج می‌دهند.

به نوشته این روزنامه، در یک مورد مقامات صهیونیستی سه شنبه هفته گذشته مانع عبور یک زن مبتلا به سرطان از گذرگاه «بیت حانون» که برای شیمی درمانی به قدس اشغالی می‌رفت شده‌اند؛ علی‌رغم اینکه وی مدارک شیمی درمانی خود در بیمارستان «آگوستا ویکتوریا» در قدس را به همراه داشت. این فرد بیمار دیروز (یکشنبه) نیز تلاش کرد تا از گذرگاه بیت حانون عبور کند که مأموران رژیم صهیونیستی مانع شدند.

همسر وی به هاآرتص گفت که او به نوع خطرناکی از سرطان مبتلا است و هنگامی که برای اولین بار به گذرگاه بیت حانون رفته‌اند تا به بیت‌المقدس بروند، پس از سه ساعت معطلی مأموران اسرائیلی مانع عبور آن‌ها شده‌اند و دیروز نیز از عبور آن‌ها ممانعت کرده‌اند، در حالیکه هر یک روز تأخیر در روند شیمی درمانی، موجب وخامت بیشتر حال بیمار می‌شود.

محاصره همه جانبه منطقه غزه که بیش از ۱۵ سال است ادامه دارد، موجب تحمیل مشکلات وسیعی برای ساکنان این منطقه‌ی به شدت متراکم شده است.

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد. در این درگیری ۱۲ روزه که تا بامداد روز جمعه دو هفته پیش در جریان بود ۲۴۸ فلسطینی از جمله ۶۶ کودک به شهادت رسیده و بیش از دو هزار نفر مجروح شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار