کد خبر:۹۳۹۶۶۷
ما می‌توانستیم/۲

میلیون‌ها جوان بیکار، دستاورد ترک فعل مسئولانی که خود را ناجی معرفی کردند/وعده‌هایی که هرگز عملی نشدند!

معضل بیکاری میلیونها جوان تحصیلکرده را گرفتار افسردگی و دهها معضل اجتماعی دیگر کرده و راه افتادن چرخ تولید ملی بهترین راه حل این مشکل است.

میلیون‌ها جوان بیکار، دستاورد ترک فعل مسئولانی که خود را ناجی معرفی کردند/وعده‌هایی که هرگز عملی نشدند!به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ معضل بیکاری به عنوان یکی از معضلات بزرگ و مهم در سطح کلان کشور ما ایران محسوب می‌شود و طی تمام این سالها کمتر برنامه‌ای به رفع این معضل اجتماعی از طرف مسئولان اختصاص داده شده است.

بسیاری از طلاق‌ های ثبت شده در کشور نتیجه بیکاری و نداشتن شغل ثابت از طرف آقایان به عنوان نان آوران اصلی خانواده اتفاق می‌افتد و کسب روزی حلال و درآمدی که بتواند پاسخگوی نیازهای زوج جوانی که تشکیل زندگی داده‌اند باشد نیز از مهمترین معضلاتی است که جوان‌ها با آن روبرو هستند.

اعتیاد نیز یکی از معضلاتی است که به گفته بسیاری از جامعه شناسان و آسیب شناس‌های اجتماعی در بسیاری از موارد، در نتیجه بیکاری و فراهم نبودن امکانات شغلی مناسب برای جوانان رقم می‌خورد.

 

بر خلاف گذشته‌ای نه چندان دور، که حتی خیلی از مردم حتی سواد خواندن و نوشتن هم نداشتند اما در طی تمام سالهای پس از انقلاب هم تعداد دانشگاههای کشور با افزایش چشمگیری روبرو بوده و هم تعداد جوانان تحصیلکرده به تبع افزایش دانشگاهها زیاد شده است.

 

علی رغم جوانان بی‌شماری که این سالها با هزاران امید و آرزو راهی دانشگاه شدند و سالهای سال را در انتظار به دست آوردن شغلی مناسب پشت میز دانشگاه سپری کردند، کمتر کسی پس از پایان تحصیلات دانشگاهی صاحب شغل پایدار و مناسبی شده است.

 

وعده‌هایی که هرگز عملی نشدند!

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و آغاز مناظرات انتخاباتی میان کاندیدای انتخاباتی، برخی از این کاندیدا خود را ادامه دولت روسای جمهور دوره‌های قبل معرفی می‌کنند و برنامه‌های مورد ارائه شان را هم ادامه برنامه آن افراد برمی‌شمارند.

میلیون‌ها جوان بیکار، دستاورد ترک فعل مسئولانی که خود را ناجی معرفی کردند/وعده‌هایی که هرگز عملی نشدند!

 

طی دوره‌های اخیر در کشور کاندیدای ریاست جمهوری که روی کار آمد، با شعارهای تبلیغاتی خوش آب و رنگی خود را میان جوانان معرفی کرد که رفع معضل بیکاری و فراهم کردن شرایط شغلی و معیشتی مناسب برای مردم در راس برنامه‌های وی قرار داشت.

 

برنامه‌هایی که به صراحت میتوان گفت تقریبا هیچ کدام از آن‌ها اجرایی نشد و گره اشتغال جوانان، باز که نشد بلکه کهنه‌تر و محکم‌تر شد و حال در این برهه حساس که کشور در آن قرار دارد، باز هم عده‌ای از برنامه‌هایی دم می‌زنند که رد وعده‌های مسئولان سالهای اخیر کشور را دارند.

 

بسیاری از مسئولان طراز اول کشور در مناصب دولتی مهم طی سالهای اخیر نه فکری برای بیکاری جوانان تحصیلکرده کشور اندیشیدند و نه حمایتی از آن‌ها داشتند.

 

اعتیاد جوانان پیامد بیکاری و برنامه نداشتن مسئولان!

آتش اعتیاد جوانان بسیاری را گرفتار این بلای خانمانسوز کرده است و چرخهای تولید کارخانه‌های مختلف در اقصی نقاط کشور به دلیل بی توجهی مسئولان به پیامدهای خطرناک بیکاری جوانان همچنان متوقف مانده است.

 

تنها برخی از افراد همچون آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه، که حالا در لیست کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری قرار دارد در جایگاه شغلی خود و در راستای مبارزه با فساد و عوامل فساد داخلی در جهت رفع موانع تولید ملی پیش قدم شده است؛ البته انگشت اتهام برخی نمایندگان که خود باعث و بانی و علت اصلی آشفتگی وضعیت نابسامان کنونی مردم محسوب می‌شوند، چنین افرادی را که دلسوز مردم هستند را نشانه رفته است.

 

ترک فعل مسئولان در جایگاه‌های مختلف نهادها و مجموعه‌های دولتی پای کسانی چون حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه را به میدان مبارزه با عوامل فساد، قاچاق و سایر معضلات این چنینی کشانده است و این حس مسئولیت پذیری صدای وابستگان دولت اصلاحات را درآورده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار