کد خبر:۹۴۱۴۵۹
دانشجویان بین‌المللی و چالش‌ها؛

آمادگی برای تحصیل حضوری در دانشگاه‌های مهاجرپذیر کاهش یافت

اکثر دانشگاه‌های ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای سال تحصیلی جدید هستند و در این مسیر چالش‌های زیادی را تجربه می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گزارش‌های تحلیلی اداره مهاجرت آمریکا، تأثیر همه‌گیری در ثبت‌نام دانشجویان بین‌المللی و تحصیل در ایالات متحده را مورد بررسی قرار داده است.

یافته‌های کلیدی این گزارش نشان داد ۴۳ درصد از موسسات آموزشی، افزایش درخواست دانشجویان بین‌المللی خود را برای سال تحصیلی ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ پیش‌بینی می‌کنند که اگر چه تقریبا ۲ برابر افزایش داشته، اما همچنان با زمان پیش از شیوع ویروس کرونا تفاوت چشمگیری دارد.

تلاش شده است تا آمادگی لازم برای بهبودی در ثبت‌نام بین‌المللی ایجاد شود و این کار را در قالب فاز‌های مختلف پیاده‌سازی می‌کند. این موضوع به روند واکسیناسیون و نحوه پذیرش دانشگاه‌ها بستگی دارد. همچنین هنوز آمادگی‌های لازم در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ایالات متحده برای بازگشایی دانشگاه‌ها و تشویق همه دانشجویان، از جمله دانشجویان بین‌المللی ایجاد نشده است.


کاهش درخواست‌های تحصیلی
از ۴۱۴ مؤسسه آموزش بین‌المللی و دانشگاهی که در این نظرسنجی شرکت کردند، ۴۴ درصد از کل دانشجویان بین‌المللی، دانشگاه‌ها ومؤسسات بین‌المللی ایالات متحده را برای تحصیل در خارج از کشور انتخاب کردند.

همچنین درباره موارد مورد انتظار دانشگاه‌ها و ضرورت‌هایی که برای ادامه تخصیل بین‌المللی نیاز دارند پرسیده شد و بسیاری از دانشجویان شرایط معیشتی و رفاهی را مهم‌ترین دغدغه خود عنوان کردند. ۸۶ درصد برنامه‌ریزی‌های خود را برای پذیرش محدود دانشجویان بین‌المللی در پاییز ۲۰۲۱ آغاز کرده‌اند.

بیش از نیمی از آن‌ها یک برنامه مرکب از آموزش مجازی و حضوری را برنامه‌ریزی‌کرده‌اند و تنها ۲۴ درصد از پاسخ دهندگان برای آموزش صرفاً حضوری آمادگی دارند. دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی که قصد دارند آموزش‌های حضوری را از سر بگیرند، نیازمند پیشبرد برنامه واکسیناسیون هستند و تنها ۱۴ درصد از آنان ظرفیت لازم برای این موضوع برخوردارند.

در این گزارش آمده است که این یافته‌ها مطابق با نظرسنجی اخیر شورای آمریکایی آموزش و پرورش از روسای دانشگاه‌ها و دانشگاه‌ها است که نشان می‌دهد تقریباً ۱۲ درصد از دانشگاه‌ها به واکسن و ۴۴ درصد از دانشجویان واکسن نیاز ندارند.

از ماه مه سال ۲۰۲۰، بیش ۵۲ درصد از دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزشی ظرفیتشان برای پذیرش دانشجویان بین‌المللی را اعلام کردند در حالی که این میزان نسبت به دوره مشابه ۳۸ درصد کاهش یافته است. بیش از نیمی از دانشگاه‌های دکتری افزایش پذیرش را اعلام کردند در حالی که اکثر دانشکده‌های مقاطع پایین‌تر اعلام کردند که درخواست‌ها کاهش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار