کد خبر:۹۴۱۲۱۲
برای پنجمین بار؛

دانشگاه شریف؛ بهترین دانشگاه ایران در جدیدترین رتبه‌بندی جهانی «کیو اس»

در جدیدترین رتبه‌بندی موسسه کیو اس ۲۰۲۲، دانشگاه صنعتی شریف با رشد ۲۸ پله‌ای موفق شد با کسب مقام ۳۸۱ جهانی در جایگاه بهترین دانشگاه ایران برای پنجمین سال متمادی قرار گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طبق آخرین نتایج منتشر شده از پایگاه موسسه رتبه‌بندی کیو اس، دانشگاه صنعتی شریف موفق شد با کسب مقام ۳۸۱ جهانی در جایگاه بهترین دانشگاه ایران برای پنجمین سال متمادی قرار گیرد. این موفقیت در حالی به دست آمده است که در سال‌های گذشته رتبه دانشگاه صنعتی شریف همواره بالاتر از ۴۰۰ بوده است.

با بررسی روند تغییرات رتبه دانشگاه شریف در ۵ سال گذشته می‌توان پیشرفت چشمگیر این دانشگاه در امتیازات شاخص‌های رتبه‌بندی کیو اس را مشاهده کرد.

دانشگاه شریف بهترین دانشگاه ایران در جدیدترین رتبه‌بندی جهانی «کیو اس»

دانشگاه صنعتی شریف در شاخص نسبت استنادات به اساتید رتبه ۲۵ ام جهان و در حوزه اعتبار صنعتی رتبه ۳۸۹ جهان را کسب کرده است.


در رتبه‌بندی جهانی کیو اس دانشگاه‌ها توسط ۶ شاخص در قالب چهار حوزه کلی آموزش، پژوهش، قابلیت جذب در بازار کار و بین المللی‌سازی ارزیابی می‌شوند.


در رتبه‌بندی جهانی کیو اس بررسی شهرت دانشگاه با وزن ۴۰ درصد، ارزیابی کارفرمایان با وزن ۱۰ درصد، نسبت اعضای هیئت علمی بین‌المللی با وزن ۵ درصد، نسبت دانشجویان بین المللی با وزن ۵ درصد، میزان استنادات به ازای هر عضو هیئت علمی با وزن ۲۰ درصد و نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو با وزن ۲۰ درصد جهت ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها بهره برده است.


پایگاه رتبه‌بندی کیو اس در ارزیابی خود در شاخص‌های مربوطه به خصوص اندازه‌گیری تأثیر پژوهش، اطلاعات پنج ساله موجود دانشگاه‌ها را در پایگاه استنادی اسکوپوس مورد بررسی قرار می‌دهد.


منابع اطلاعاتی مورد استفاده در رتبه‌بندی جهانی کیو اس در سال ۲۰۲۱ شامل اطلاعات حاصل از نظرسنجی‌ها، اطلاعات ارائه شده از سوی دانشگاه‌ها و اطلاعات پژوهشی سال‌های ۲۰۱۸-۲۰۱۴ دانشگاه‌ها در پایگاه استنادی اسکوپوس (Scopus) است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار