کد خبر:۹۴۳۲۶۸

یک خاطره از «عملیات کربلای ۱»

هندوانه از جمله میوه‌هایی است که در جشن یلدا خونمایی می‌کند. خوردن این میوه در جنگ تحمیلی بسیار لذت بخش بوده است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جعفر طهماسبی از رزمندگان پیشکسوت تخریب‌چی دوران دفاع مقدس پیرامون این تصویر روایت می‌کند: این عکس برای روز‌های قبل از عملیات «کربلای۱» در مقر «قلاجه» به ثبت رسیده است.

 

یک خاطره از «عملیات کربلای ۱»


فرمانده گردان تخریب لشکر۱۰ سیدالشهدا (ع) شهید حاج سیدمحمد زینال‌حسینی در حال جمع‌آوری پوست هندوانه است.

در این تصویر حاج احمد خسروبابایی دارد به زور ته هندوانه که چه عرض کنم؛ سفیدی‌هاش را به خورد حاج علی روح افزا می‌دهد.

 

یک خاطره از «عملیات کربلای ۱»
شهید حاج سیدمحمد زینال‌حسینی


البته هندونه خوردن توی تابستون و اون هم در دمای بالای ۴۵ درجه لذت بخش بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار