کد خبر:۹۴۳۳۴۴
مرادیان خبر داد

بیمارستان هلال احمر ایران در افغانستان راه‌اندازی می‌شود

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر ایران گفت: بیمارستان این جمعیت در شهر " زرنج" مرکز ولایت نیمروز در افغانستان آماده افتتاح و بهره‌برداری است، همچنین مراحل تجهیز و آماده‌سازی بیمارستان کابل نیز به زودی آغاز می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر ایران گفت: بیمارستان این جمعیت در شهر " زرنج" مرکز ولایت نیمروز در افغانستان آماده افتتاح و بهره‌برداری است، همچنین مراحل تجهیز و آماده‌سازی بیمارستان کابل نیز به زودی آغاز می‌شود.

 فرید مرادیان افزود: بیمارستان شهر زرنج با ۳۲ تخت بستری در ولایت نیمروز واقع در جنوب غربی افغانستان آماده بهره‌برداری و افتتاح است.

وی درباره خدمات قابل ارائه در این بیمارستان اظهار داشت: این مرکز دارای اتاق جراحی عمومی، زنان، اطفال، بخش‌های دندانپزشکی، پوست، زایشگاه و خدمات مامایی، سونوگرافی، آزمایشگاه، خدمات پرستاری، واکسیناسیون، داروخانه، پزشک عمومی و متخصص است.

شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز در نزدیکی مرز افغانستان و ایران است و با شهرستان زابل در استان سیستان و بلوچستان فاصله زیادی ندارد.

مرادیان همچنین از آغاز مراحل تجهیز و آماده‌سازی بیمارستان صلح و دوستی جمعیت هلال‌احمر ایران - افغانستان در شهرکابل در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: سال گذشته قراردادی سه جانبه بین وزارت صحت عامه افغانستان، جمعیت هلال‌احمر افغانستان و جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران برای راه‌اندازی این بیمارستان امضا شد، اکنون ساختمانی که برای ایجاد این مرکز در نظر گرفته شده نیاز به مرمت و تغییر کاربری برای تاسیس بیمارستان جنرال دارد و ما منتظر هماهنگی و تامین اعتبارات لازم از وزارت امور خارجه کشورمان هستیم که با مذاکرات انجام شده به زودی عملی خواهد شد.

در حال حاضر جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران دارای ۱۳ مرکز سلامت فعال در آمریکای جنوبی، آفریقا و آسیا است که شامل سطوح بیمارستان، پلی کلینیک‌های تخصصی و کلینیک‌های جنرال (درمانی، همودیالیز و توانبخشی) است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار