آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۳۳۹۳

مظفر: آقای رئیسی قدرت اجماع‌سازی همه نیرو‌های انقلاب را برای حل مشکلات مردم دارد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:افرادی بر مدیریت کشور بودند و این امر باعث شد مشکلات فراوانی بر مردم تحمیل شود و مردم نتوانند مزایا و ثمرات انقلاب را بچشند لذا موجب نگرانی مردم بود.

حسین مظفر پیرو انتخاب آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس‌جمهور منتخب کشورمان،در گفتگو با دانشجو گفت: افرادی بر مدیریت کشور بودند و این امر باعث شد مشکلات فراوانی بر مردم تحمیل شود و مردم نتوانند مزایا و ثمرات انقلاب را بچشند لذا موجب نگرانی مردم بود.

وی افزود: انتخابات ۱۴۰۰ و نامزد‌هایی که پا به عرصه وجود گذاشتند، زمینه‌ای برای هوشیاری بهتر مردم شد تا تجربه گذشته را تکرار نکنند و فردی را که در ناکارآمدی‌ها شریک بودند انتخاب نکنند و فردی را از سلاله سادات و کسی که یار رهبری بوده و تجربیات خوب مدیریتی قوی به ویژه در حوزه قضائی و جا‌های مختلف داشته را به عنوان نامزد اصلح خود انتخاب کنند.

مظفر تصریح کرد: خوشبختانه جناب آقای رئیسی مورد اجماع و وفاق مجموعه نیرو‌های انقلاب بودند و هم‌اکنون قدرت اجماع سازی نیرو‌های انقلاب را دارند، کسانی که دل در گرو انقلاب دارند می‌توانند امیدوار باشند که آقای رئیسی می‌تواند اجماعی بین فرزندان و دلسوزان کشور به وجود بیاورد و از ظرفیت‌های همه سلایق و توانمندان کشور در حل مشکلات کشور استفاده کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: این انتخاب نویدبخش ایرانی مقتدر و عزتمند و کارآمد در عرصه‌های داخلی و خارجی است.

مظفر تأکید کرد: آقای رئیسی در رقابت‌های انتخاباتی به عنوان یک نیروی مستقل پیامی مهم داشت، از سوی نیرو‌های انقلاب و دل‌بستگان به نظام و کشور وارد عرصه رقابت شدند و از حزب و یک گروه نیستند، رئیس‌جمهور خاصی نیستند و دولتشان فراجناحی خواهد بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: افراد از جناح‌های مختلف در ستاد انتخاباتی آقای رئیسی حضور داشتند، ارزش‌های نظام را قبول داشتند و به کشورشان دل‌بسته بودند و در میدان آمدند، شایسته‌سالاری ملاک تشکیل دولت سیزدهم توسط ایشان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار