آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۴۱۱۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

برنامه‌ریزی دانشجویان اصفهانی برای توسعه هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال

مدیر اجرایی رویداد اسمارتک با بیان اینکه این رویداد فناورانه با حمایت بسیج دانشجویی اصفهان برگزار می‌شود، گفت: این رویداد به دغدغه نبود ظرفیت و زیرساخت فعالیت در حوزه هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال پاسخ می‌دهد.

امین قاسمی، مدیر اجرایی رویداد اسمارتک در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از برگزاری این رویداد با ایجاد زیرساخت برای فناوران و نوآوران حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال خبر داد و اظهار کرد: رویداد اسمارتک با هماهنگی بین معاونت پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی اصفهان، پژوهشکده شهید اعتباری دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت پیشتازان دانش و صنعت زنده رود، به عنوان شتاب دهنده این رویداد، برگزار می‌شود.

قاسمی با اشاره به اینکه فناوران و فعالان حوزه هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال ۲ دغدغه مهم دارند، افزود: اول اینکه در شهرستان ها، فضای دانش بنیان، آن طور که باید به هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال اهمیت نمی‌دهد و دوم این است که علاقه‌مندان به فعالیت در این حوزه، جایی برای رشد و فعالیت ندارند.

مدیر اجرایی رویداد اسمارتک توضیح داد: فناوران هوش مصنوعی و دیجیتال برای فعالیت مجبور هستند در تهران و با صرف هزینه‌های گزاف تجربه کسب کنند و به فعالیت بپردازند. بعد از مدتی هم که به شهر خود بازمی گردند، جایی نیست مشغول به کار شوند و یا باید باز هم فعالیت خود را در تهران ادامه دهند یا در حوزه فعالیت قبلی خود، ادامه دهند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر، شرکت‌های خصوصی هم که می‌خواهند در این حوزه سرمایه گذاری و تولید محصول داشته باشند، مشکل نبود متخصص حرفه‌ای را دارند و به همین دلیل اکثر این شرکت ها، از ادامه فعالیت در حوزه هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال منصرف می‌شوند.

قاسمی اشاره کرد: سرمایه گذاران هم به دلیل اینکه در شهرستان ها، گروه خوب وحرفه‌ای در این حوزه پیدا نمی‌کنند، سرمایه خود را در تهران متمرکز می‌کنند.

وی با بیان اینکه دغدغه‌های ما باعث شد تا یک بوت کمپ ملی را در این زمینه طراحی کنیم، افزود: در این بوت کمپ ما از متقاضیان تست‌های شخصیت شناسی و مصاحبه اولیه، می‌گیریم و بعد وارد روند آموزش می‌شوند.

مدیر اجرایی رویداد اسمارتک گفت: در بوت کمپ تخصصی هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال ۱۹۰ ساعت آموزش تخصصی و مهارت‌های نرم برای شرکت کنندگان برنامه ریزی شده، در ۵۰ ساعت هم تجربه فعالان این حوزه و کارآموزی آنلاین با شرکت‌ها و مجموعه‌های دانش بنیان را کسب می‌کنند.

وی بیان کرد: پس از آن، افراد براساس آموزش‌هایی که دیده اند و امتیازاتی که کسب کرده اند، وارد مرحله تیم سازی می‌شوند. کارشناسان ما در طول حدود ۱۰ روز، گروه‌ها را تشکیل می‌دهند و هر گروه یا شخصی، یک موضوع را انتخاب می‌کند.


قاسمی با بیان اینکه این موضوعات مسائل اصلی شرکت‌ها و مجموعه‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال هستند، توضیح داد: به این معنی که این مسائل و چالش ها، واقعی و شناسنامه دار است.


وی به حمایت‌های مادی و معنوی گروه‌های برتر شرکت کننده در این اسمارتک اشاره کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان حمایت مالی ومعنوی مانند کاهش مدت خدمت سربازی ادامه داد: در نهایت، تیم‌های برتر هم از سوی بنیاد ملی نخبگان و هم از طرف اسمارتک حمایت‌های مادی و معنوی می‌شوند.


مدیر اجرایی رویداد اسمارتک بیان کرد: از سوی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری نیز، تیم‌های برتر به شتاب دهنده‌ها معرفی می‌شوند تا کسب و کارشان با حمایت و سرمایه گذاری آنان، توسعه یابد. گروه ما نیز از ایده‌هایی که قابلیت تجاری سازی و فعالیت در بازار داشته باشد، از ۵۰ میلیون تومان تا یک میلیارد تومان حمایت می‌کنیم. یک سال راهبری تخصصی و مهارت‌های نرم نیز در اختیار گروه‌های برتر قرار می‌دهیم.


وی خاطرنشان کرد: اسمارتک هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال از ۲۰ تیرماه آغاز می‌شود و تا اواخر آبان ادامه دارد و تا ۱۵۰ نفر هم ظرفیت آن پیش بینی شده است. اکنون در مرحله ثبت نام هستیم و به زودی فعالیت این تیم را آغاز می‌کنیم.

آماده//// برنامه ریزی دانشجویان اصفهانی برای توسعه هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار