کد خبر:۹۴۴۲۷۶
در حوزه سلامت و علوم پزشکی؛

فراخوان پذیرش و حمایت از ایده‌های فناورانه از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز منتشر شد

فراخوان پذیرش و حمایت از ایده‌های فناورانه مرتبط با «شبیه ساز‌های آموزشی و کاربردی در حوزه سلامت و علوم پزشکی» از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز منتشر شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز، فراخوان پذیرش و حمایت از ایده‌های فناورانه مرتبط با «شبیه ساز‌های آموزشی و کاربردی در حوزه سلامت و علوم پزشکی» را منتشر کرد.


بر اساس این گزارش، رویداد ایده پردازی، استعدادیابی و جذب طرح‌های فناورانه و تولیدات به منظور شناسایی استارت آپ ها، ایده ¬ها و طرح‌های فناورانه مرتبط با «شبیه ساز‌های آموزشی و کاربردی (Educational and Practical Simulators) در حوزه سلامت و علوم پزشکی» برگزار می‌شود و طرح‌های منتخب را از مرحله تولید محصول اولیه تا اخذ مجوز و تجاری سازی مورد حمایت مادی و معنوی قرار خواهد گرفت.


«الکترونیک، روباتیک و مگاترونیک در شبیه ساز‌های علوم پزشکی»، «پردازش تصویر و هوش مصنوعی در شبیه ساز‌های علوم پزشکی»، «تدوین سناریو و بازی سازی (Game) جدی در شبیه ساز‌های علوم پزشکی»، «طراحی و مدل سازی دو بعدی و سه بعدی در شبیه ساز‌های علوم پزشکی»، «چاپ سه بعدی و کاربرد‌های آن در شبیه ساز‌های علوم پزشکی»، «طراحی و پیاده سازی سخت افزار‌های کنترلی شبیه ساز‌های علوم پزشکی» و «واقعیت مجازی و افزوده در شبیه ساز‌های علوم پزشکی» از محور‌های این فراخوان هستند.


مهلت ارسال ایده و مستندات تا ۱۵ تیرماه سال ۱۴۰۰ و زمان برگزاری اولین رویداد ۳۰ تیرماه سال جاری خواهد بود.
علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص محور‌های رویداد و آشنایی با نحوه ارسال ایده‌ها و نیز اطلاعات کارگاه‌های آموزشی و توجیهی مربوطه به سایت tbzmedsim.ir مراجعه کرده و یا با خانم تبریزی به شماره ۳۳۳۵۷۳۱۲ تماس حاصل فرمایند.

 

فراخوان پذیرش و حمایت از ایده‌های فناورانه از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز منتشر شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار