کد خبر:۹۴۴۳۲۴
معاون اول قوه قضاییه تاکید کرد

تشخیص درست مشکل اقتصاد بیمار، نخستین قدم در رفع مشکلات است

محسنی اژه‌ای گفت: سالهاست می‌گویند که اقتصاد ما مریض است و باید در گام اول این مرض را به خوبی تشخیص بدهیم که در نهایت مثل نسخه یک پزشک نسخه خوبی برای درمان آن نوشته شود.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین محسنی اژه‌ای معاون اول رئیس دستگاه قضا در نشست تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی که امروز چهارشنبه دوم تیر ماه برگزار شد، اظهار کرد: هفته قوه قضاییه را تبریک می‌گویم و یاد و خاطره شهدای کشور در همه عرصه‌ها را گرامی می‌دانم.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی که در جنگ اقتصادی قرار داریم باید متناسب با شرایط جنگ تدبیر و چاره اندیشی کرد.

معاون اول رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: اگر در اقتصاد و تولید داخلی وابسته به دیگران باشیم عزت و بزرگی ما زیر سوال می‌رود و باید برای رفع این معضل چاره اندیشی کنیم.

محسنی اژه‌ای گفت: باید با یک نگاه گسترده و مشرف به همه امور وارد میدان شد و درجهت رفع موانع فعلی اقدام کرد.

وی افزود: سالهاست می‌گویند که اقتصاد ما مریض است و باید در گام اول این مرض را به خوبی تشخیص بدهیم که در نهایت مثل نسخه یک پزشک نسخه خوبی برای درمان آن نوشته شود.

معاون اول قوه قضاییه تاکید کرد: نیخه‌ای باید متناسب با رفع مشکلات و مریضی اقتصاد خود بنویسیم چرا که اگر درمان نشود ممکن است مشکلات دیگری ایجاد شود.

محسنی اژه‌ای یادآور شد: در مدت ریاست حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در قوه قضاییه، حدود دو هزار واحد تولیدی با حمایت و نظارت قوه یا احصا شدند و یا از تعطیلی آن‌ها جلوگیری شده است.

وی افزود: دفتری با نام حمایت از تولید و سرمایه گذاری در سازمان بازرسی ایجاد شده است و در این راستا همکاران ما مستقیم با کارآفرینان جلسه‌ای را برگزار کردند و از صد‌ها واحد‌های تولیدی نیز بازدید صورت گرفت.

معاون اول قوه قضاییه گفت: در بسیاری از پرونده‌های ناظر بر مسائل تولیدی و اقتصادی، تشخیص موضوع، جنبه تخصصی پیدا می‌کند و در اینجا اهمیت کارشناسی شفاف و صریح مشخص می‌شود که در نهایت نظرات کارشناسی متقن و مستند در صدور رای نهایی به قاضی کمک بزرگی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار