کد خبر:۹۴۶۶۸۹
با تلاش شرکتی دانش‌بنیان؛

هوش مصنوعی زبان فارسی را توسعه می‌دهد

نخستین پیکره گفت‌وگوی روزمره زبان فارسی مبتنی بر هوش مصنوعی در کشور توسط شرکتی دانش‌بنیان، بومی‌سازی شد.
هوش مصنوعی زبان فارسی را توسعه می‌دهد

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفتا، نخستین پیکره گفت‌وگوی روزمره زبان فارسی است که بر پایه یادگیری ماشینی، یادگیری عمیق و با هدف بومی‌سازی این فناوری توسط شرکت دانش‌بنیان آرمان رایان شریف به تولید رسیده است تا برای مدیریت ارتباط با مشتری، دستیار‌های صوتی و محاوره‌سازی سامانه‌های تبدیل گفتار به متن، مورد استفاده قرار گیرد.

پیکره گفتگو روزمره زبان فارسی، با بهره‌گیری از هوش‌مصنوعی و فناوری یادگیری عمیق، بیش از ۱۰۰ هزار گفته برچسب گذاری شده را با بررسی فیلم‌ها، سریال‌های ایرانی و بیش از ۷۰۰ هزار گفته برچسب گذاری شده شبکه‌های مجازی، چون اینستاگرام، تلگرام و توئیتر در خود ذخیره دارد و هنگام هم‌صحبتی و یا ارائه راهنمایی به شما از آن‌ها استفاده می‌کند.

در واقع هوش مصنوعی امکان یادگیری از تجربیات و انجام وظایف انسان را برای ماشین‌ها فراهم می‌کند و می‌تواند هم‌نشین و شنونده خوبی برای کاربر باشد. همچنین متناسب با برنامه‌ای که برای آن تعریف می‌شود، امکان راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شما را در وبسایت‌ها و سایر بستر‌ها فراهم می‌کند.

شرکت آرمان رایان شریف یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه هوش مصنوعی است که در سال ۹۳ و به همت جمعی از جوانان متخصص از دانشگاه‌های برتر ایران تاسیس شد. از دیگر اقدامات و فعالیت‌های این شرکت می‌توان به تولید نخستین سکوی هوش مصنوعی آنلاین در ایران نام برد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار