آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۷۵۱۵
ترقی در گفتگو با دانشجو:

هر دولتی بیاید حداقل به ۱۵ هزار نیروی مدیر نیاز دارد / تشکیل کمیته توسط رئیسی برای انتخاب مدیران

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سامانه معرفی مدیران از جانب مردم که توسط آیت الله رئیسی شروع به کار کرد، بیان کرد: هر دولتی که روی کار بیاید حداقل به 15 هزار نیروی مدیر در بدنه دولت در سطح کشور نیاز دارد.

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، در رابطه با مصادیق افراد حاضر در دولت آینده،‌ گفت: به صورت مصداقی هیچ موردی وجود ندارد که بتوانیم به آن اشاره کنیم؛ اما از منظر معیار و شاخص به نظر می‌رسد که ایشان شاخص‌های انقلابی‌گری، روحیه جهادی و مدیریتی داشتن،‌ پایبندی به اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی و سلامت فکری و اقتصادی داشتن معیار و مبنای اصلی انتخاب افراد بدانند.

وی افزود: ایشان کارآمدی فرد را که در این جهات است، مهمترین عامل برای انتخاب یارانشان تلقی کرده‌اند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سامانه معرفی مدیران از جانب مردم که توسط آیت الله رئیسی شروع به کار کرد، بیان کرد: هر دولتی که روی کار بیاید حداقل به 15 هزار نیروی مدیر در بدنه دولت در سطح کشور نیاز دارد. اگر فرد تشکیلات و حزبی داشته باشد، ممکن است از قبل این مدیران را شناسایی بکند ولی زمانی که فردی تشکیلاتی ندارد، استفاده از نظرات مردمی و معرفی مردمی می‌تواند کمک کند تا بانک اطلاعاتی از مدیران جامعه داشته باشد تا نتیجتا بتواند از میان آن‌ها نیروی مناسب را انتخاب کند.

این فعال اصولگرا در رابطه با این مسئله که شاید افرادی که مردم معرفی‌کنند و استقبال زیادی هم از آن فرد شود صلاحیت حضور در آن جایگاه را نداشته باشد، اظهار کرد: آیت الله رئیسی برای این مسئله  یک کمیته‌ای را برای بررسی پیشنهادات بر اساس همان شاخص‌ها در نظر گرفته‌ است که این کمیته شاخص‌ها را با پیشنهادات مردمی تطبیق می‌دهد و این کمک می‌کند تا یک انتخاب شایسته‌ای برای پست‌ها رقم بخورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار