آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۸۰۶۱

پاکستان: نقش تهران در روند صلح افغانستان را مهم می‌دانیم

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان گفت: از تعامل ایران با احزاب افغانستان استقبال می‌کنیم تا دستیابی به یک راه حل سیاسی از طریق گفتگو امکان پذیر شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «زاهد حفیظ چوهدری» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان گفت: از تعامل ایران با احزاب افغانستان استقبال می‌کنیم تا دستیابی به یک راه حل سیاسی از طریق گفتگو امکان پذیر شود.

وی در پاسخ به سوالات رسانه‌ها در مورد سفر هیأت‌های طالبان و دولت افغانستان به تهران یادآور شد: پاکستان نقش تهران در روند صلح افغانستان را مهم می‌داند.

به گفته چوهدری، ایران نیز مانند پاکستان، همسایه افغانستان است و میزبان میلیون‌ها پناهنده افغان است.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان ابراز امیدواری کرد احزاب افغانستان از این فرصت استفاده کرده و به یک راه حل سیاسی جمعی، گسترده و جامع دست یابند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار