تنها راه رهايي از يوغ استعمار نوين، همبستگي کشورهاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۴۸۲
رئيس قوه قضائيه در ديدار با سفير نيجريه:

تنها راه رهايي از يوغ استعمار نوين، همبستگي کشورهاست

رئيس قوه قضائيه در ديدار با سفير نيجريه با تاکيد بر لزوم اتحاد و همبستگي ميان کشورهاي اسلامي و جهان سوم گفت: تنها راه رهايي از يوغ استعمار و استکبار نوين اتحاد و همبستگي اين کشورها و هوشياري در برابر ترفندهاي مزورانه استکبار در به زير سلطه بردن ملت هاي مستضعف است.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي قوه قضائيه، آيت الله هاشمي شاهرودي گفت: با اتحاد ميان کشورهاي مستضعف و همکاري ميان مسلمانان مي توان منافع ملت ها را حفظ کرد.

وي با اشاره به سابقه ديرينه حضور استعمار و استکبار در کشورهاي آفريقايي و ظلم و ستم غرب ضد اين کشورها افزود: نگاهي به تاريخچه استعمارگري کشورهاي غربي در آفريقا و مرور آنچه در دوره برده داري بر اين کشور ها گذشته است دل انسان را به درد مي آورد اما مهمتر و تاسف بارتر از آن تداوم استعمار و استکبار در دوره معاصر به سبک و شيوه اي نوين و مردم فريب است که بدترين شکل استکبار، ظلم و جاهليت را با سيماي به ظاهر عادلانه و حق طلبانه رقم زده است.

آيت الله هاشمي شاهرودي افزود: کشورهايي که مدعي حقوق بشر و آزادي هستند تحت شعارهاي مزورانه،‌ جنايت هاي زيادي را انجام داده اند و امروز نيز اين جنايت ها با ترفندهاي جديد ادامه دارد.

رئيس قوه قضائيه راهکار مقابله با اين ترفندها را شناخت دقيق دشمنان و حفظ وحدت و همگرايي کشورهاي ضعيف در مقابل کشورهاي استکباري برشمرد و گفت: متاسفانه غرب در حال حاضر مسئله حقوق بشر و آزادي را بعنوان ابزار و چماقي ضد کشورهاي اسلامي و برخي ديگر از کشورها تبديل کرده و ضروري است با اتحاد و همدلي به سوي تبيين ويژگي هاي برجسته حقوق بشر اسلامي و مقابله با ترفندهاي استکباري در اين زمينه پرداخت.

رئيس قوه قضائيه بر آمادگي جمهوري اسلامي ايران براي گسترش همکاري هاي قضايي با نيجريه تاکيد کرد.

در اين ديدار الحاجي ابوبکر، سفير نيجريه نيز با تاکيد بر ضرورت گسترش روابط دو کشور و آمادگي نيجريه براي استفاده از تجربيات ايران، برگزاري اجلاس روساي قضايي کشورهاي اسلامي در سال گذشته از سوي جمهوري اسلامي ايران را گام بسيار مثبتي در تقويت همکاري هاي قضايي کشورهاي اسلامي دانست./انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار