کد خبر:۹۴۹۳۰۹
براساس نظرسنجی صداوسیما؛

«زیرخاکی» پربیننده‌ترین سریال تلویزیون شد/ «بوتیمار» در رتبه دوم

«زیرخاکی» با ۴۵ درصد، «بوتیمار» با ۳۶ درصد و «کلبه‌ای در مه» با ۲۱ درصد بیشترین مخاطبان تلویزیون را در مدت اخیر داشتند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، مرکز تحقیقات رسانه ملی با انتشار نظرسنجی نیمه دوم خرداد ۱۴۰۰ درخصوص سریال‌های سیما اعلام کرد: فصل دوم «زیرخاکی» از شبکه یک سیما با ۴۵.۲ درصد مخاطب و رضایت حدود ۷۸.۹ درصد در حد زیاد، در صدر سریال‌های آخرین ماه بهار قرار گرفت.

بعد از «زیرخاکی»، سریال تلویزیونی «بوتیمار» از شبکه سه سیما با ۳۶ درصد مخاطب و رضایت بیش از ۶۵ درصد در حد زیاد در رتبه دوم قرار گرفت.

براساس این نظرسنجی «کلبه‌ای در مه» نیز از شبکه سه که تا زمان نظرسنجی ۱۳ قسمت آن پخش شده بود با ۲۱.۵ درصد مخاطب و رضایت بیش از ۷۸ درصد درحد زیاد، در رتبه سوم سریال‌های سیما در نیمه دوم خرداد ۱۴۰۰ ایستاد.

«کلبه‌ای در مه» سریالی ۳۴ قسمتی است که پخش آن از شبکه سه سیما همچنان ادامه دارد.

«صبح آخرین روز» از شبکه دو سیما نیز ۱۱.۸ درصد مخاطب را پای خود نشاند و رضایت بیش از ۷۳ درصدی در حد زیاد را جلب کرد. این مجموعه تلویزیونی تولید مرکز زنجان رسانه ملی زیر نظر مرکز سیمای استان‌ها است.

«روزهای آبی» از شبکه پنج سیما در میان سریال‌های نیمه دوم خرداد ۱۴۰۰ نیز ۸.۳ درصد مخاطب را با خود همراه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار