کد خبر:۹۵۱۱۰۴

بهروز رضوی در رادیو کتاب روایتگر «مجمع الفضایل علی (علیه السلام)» می‌شود

برنامه «رادیو کتاب» از ۲ تا ۶ مرداد ماه با خوانش کتاب «مجمع الفضایل علی (ع)» اثر علامه سید محمد تقی مقدم با صدای بهروز رضوی از رادیو فرهنگ پخش می شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شنوندگان برنامه «رادیو کتاب» این هفته بخش‌هایی از کتاب مجمع الفضائل علی علیه السلام که در آن صد فضیلت از فضائل علی (ع) با دلایل متقن بیان شده است را با صدای بهروز رضوی می‌شنوند.
در این کتاب آیاتی که در شان آن بزرگوار آمده ذکر شده وخلافت و امامت آن بزرگوار اثبات میگردد.
پنجاه و یک فضیلت در جلد اول و در جلد دوم، ادامه فضائل و آیاتی که در شان حضرت آمده، یک ربع قرآن در شان علی (ع)، اسامی چهل نفر از یاران آن حضرت و... ذکر می‌شود.
این کتاب به قلم حجت الاسلام والمسلمین مروج الاحکام مرحوم سید محمدتقی مقدم (ره) نگاشته شده است.
"رادیو کتاب" از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۳:۳۰ به تهیه کنندگی فریده گودرزی به سمع مخاطبان رادیو فرهنگ می‌رسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار