کد خبر:۹۵۱۳۳۸

راه‌اندازی پویشی برای عید غدیر در رادیو صبا

رادیو صبا با هدف ترویج فرهنگ هدیه دادن در عید غدیر خم پویش «هدیه‌ای به رسم علی (ع)» را در سه بستر فضای مجاری، رادیو نما و آنتن صبا راه اندازی کرد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، بار دیگر بزرگترین عید شیعیان جهان فرا می‌رسد و پیروان امام علی‌بن ابی‌طالب (ع) غرق در شادی و سرور هستند. رادیو صبا هم با گرامیداشت این روز‌ها در آستانه عید غدیرخم با هدف ترویج فرهنگ هدیه دادن پویش «هدیه‌ای به رسم علی (ه)» را در سه بستر فضای مجاری، رادیو نما و آنتن صبا راه اندازی کرد.

مخاطبان برای شرکت در این پویش می‌توانند از هدایایی که به دیگران در این روز‌ها تقدیم می‌کنند و یا هدایایی که دریافت می‌کنند عکس گرفته و در فضای مجازی از طریق شماره تماس ۰۹۱۰۸۹۸۵۱۹۵ برای رادیو صبا ارسال کنند تا از طریق رادیو نمای شبکه صبا با دیگران به اشتراک گذاشته شود.

رادیو صبا را روی موج اف ام دریف ۱۰۵.۵ بشنوید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار