کد خبر:۹۵۱۳۷۶

تکلیف شبکه‌های اجتماعی پرمخاطب خارجی در طرح صیانت چه می‌شود؟

معاون مطالعات فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: در نسخه قبلی طرح مقرر شده بود شبکه‌های اجتماعی خارجی که شروط ما را نپذیرند، غیرمجاز هستند و حتما باید فیلتر و مسدود شوند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود فیاضی معاون مطالعات فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: در نسخه قبلی طرح مقرر شده بود شبکه‌های اجتماعی خارجی که شروط ما را نپذیرند، غیرمجاز هستند و حتما باید فیلتر و مسدود شوند، اما در این نسخه اعلام کردیم که مسدودسازی آن‌ها لازم نیست. همچنین در این نسخه گفته ایم که این موارد که اتفاقا کسب و کار و فعالیت‌های مردم در آن‌ها زیاد است اولا موظفند تا ۴ ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون نسبت به انجام تعهدات مندرج در ماده ۱۲ اقدام کرده و مجوز لازم را اخذ کنند و یک نماینده قانونی هم معرفی کنند، در غیر این صورت گفتیم مسدودسازی آن‌ها لازم نیست انجام شود.

وی افزود: در عوض وزارت ارتباطات ظرف مدت ۸ ماه باید جایگزین مناسب داخلی یا خارجی برای آن‌ها پیدا کند. مثلا قبلا وقتی تلگرام شرایط را پذیرفت، به جای وایبر جایگزین شد و مردم کار‌هایی که با وایبر انجام میدادند را توسط تلگرام انجام دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار