کد خبر:۹۵۲۸۷۱
طبق اعلام سازمان سنجش؛

بیش از ۹۱ درصد داوطلب کنکور ۱۴۰۰ مجاز به انتخاب رشته شدند

مطابق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور حدود یک میلیون و ۸۳ هزار داوطلب کنکور سراسری ۱۴۰۰ (به عبارتی بیش از ۹۱ درصد) برای انتخاب رشته مجاز شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کنکور سراسری ۱۴۰۰ در بازه زمانی نهم تا دوازدهم تیرماه امسال برگزاری شد و از یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۷۰۸ داوطلب ثبت‌نام شده و درنهایت ۱ میلیون و ۱۸۴ هزار و ۱۳۰ داوطلب حاضر در جلسه آزمون، طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور تعداد یک میلیون و ۸۲ هزار و ۹۰۰ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.

براین اساس در گروه آزمایشی علوم ریاضی از ۱۴۲ هزار و ۶۲ شرکت‌کننده تعداد ۱۲۶ هزار و ۷۰۶ داوطلب، در گروه آزمایشی علوم تجربی از ۵۵۴ هزار و ۸۶۰ شرکت‌کننده تعداد ۳۵۹ هزار و ۶۷۷ داوطلب، در گروه آزمایشی علوم انسانی از ۳۷۰ هزار و ۱۱۲ شرکت‌کننده تعداد ۳۳۲ هزار و ۱۰۷ داوطلب، در گروه آزمایشی هنر از ۱۲۵ هزار و ۱۲۱ شرکت‌کننده ۳۵ هزار و ۶۴ نفر علاقمند هنر (۷۴ هزار و ۶۷۰ داوطلب) و در گروه علوم آزمایشی زبان‌های خارجی از ۱۷۵ هزار و ۷۷۶ شرکت‌کننده ۲۴ هزار و ۵۳۰ نفر علاقمند زبان (۱۳۰ هزار و ۱۴۶ داوطلب) برای انتخاب رشته مجاز شدند.

طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور نتایج اولیه کنکور سراسری تمامی داوطلبان تا ساعاتی دیگر در درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر خواهد شد و مجازین به انتخاب رشته پس از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته می‌توانند انتخاب‌های خود را در سایت سازمان سنجش به ترتیب علاقه و شرایط خود ثبت‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار