کد خبر:۹۵۶۹۴۳
با استفاده از گرافن؛

مدل جدید تلفن‌های هوشمند با سیستم خنک کننده قوی روانه بازار شد

یک شرکت خارجی تلفن‌های هوشمند جدیدی را با سیستم خنک کننده مبتنی بر گرافن روانه بازار کرد، در این تلفن همراه از کامپوزیت مس و گرافن برای بهبود فرآیند خنک‌سازی استفاده شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، در هفته‌های اخیر، ZTE از Axon ۳۰، دومین تلفن هوشمند این شرکت با دوربین زیر نمایشگر، رونمایی کرد. اولین تلاش این شرکت محصولی به نام Axon ۲۰، یک تلاش ناموفق بود. دوربین سلفی روی آن در همه شرایط نوری عکس‌های تار ایجاد می‌کرد. ZTE می‌گوید جدیدترین مدل گوشی این شرکت مجهز به دوربین نسل دوم زیر صفحه نمایش، از چنین مشکلاتی عاری بوده و نشان دهنده یک جهش کیفی بزرگ از نسخه قبلی خود است.

مشخصات ZTE Axon ۳۰:
۱۸۹ گرم.
صفحه نمایش ۶٫۹ اینچ OLED FHD.
نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز.
نرخ touch sampling ۳۶۰ هرتز.
عمق رنگ ۱۰ بیتی؛
۱۰۰ درصد پوشش DCI-P ۳.
پردازنده گرافیکی Adreno ۶۵۰.
باتری ۴۲۰۰ میلی آمپر ساعتی.
پشتیبانی از شارژ سریع ۵۵ W.
دوربین پشتی: ۶۴ مگاپیکسل.
دوربین ثانویه: فوق عریض ۸ مگاپیکسل.
دوربین جلو: ۱۶ مگاپیکسل.
پورت USB Type-C.
قابلیت اتصال ۵ G.
NFC.
بلوتوث ۵٫۱.
WiFi ۸۰۲.۱۱.b/g/n/ac (۲.۴ GHz + ۵ GHz).
نرم افزار اندروید ۱۱ با MyOS ۱۱.


ZTE می‌گوید آن‌ها باید بر چالش‌های فنی مختلف غلبه کنند تا دوربین زیر نمایشگر نامرئی شود. یکی از دلایلی که باعث می‌شود دوربین سلفی مانند انگشت شست در Axon ۲۰ گیر کُند این بود که صفحه نمایش دوربین زیر نمایشگر دارای تراکم پیکسلی بسیار پایینی در مقایسه با بقیه صفحه بود. برای رفع این مشکل، ZTE تراکم پیکسلی سطح صفحه نمایش را از ۲۰۰ PPI به ۴۰۰ PPI دو برابر کرده است.

 

در عین حال، این شرکت همچنین باید اطمینان حاصل کند که افزایش تراکم پیکسل، حساسیت نور دوربین زیر نمایشگر را کاهش نمی‌دهد. برای این منظور، ZTE از هفت لایه مواد بسیار شفاف و سه فناوری پردازش ویژه برای افزایش انتقال نور استفاده کرد. حسگر دوربین سلفی نیز در حال حاضر بزرگتر و حساس‌تر به نور است.

Axon ۳۰ دارای باتری ۴۲۰۰ میلی‌آمپر ساعتی است و از شارژ سریع از طریق شارژر سریع ۵۵ W پشتیبانی می‌کند. برای کنترل حرارتی، این تلفن همراه همچنین دارای «سیستم خنک‌کننده یخ سه‌گانه» است که شامل یک صفحه خنک‌کننده VC بزرگ، ژل حرارتی با قدرت بالا و مواد کامپوزیتی مبتنی بر مس وگرافن است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار