حسین امامعلیپور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیتهای این حوزه گفت: با تدوین برنامه پنج ساله در دوره مدیریت بنده و برشهای یکساله آن، کارهای مهمی انجام شد که برخی از آنها در سطح کشور به عنوان طرحهای نمونه انتخاب شدند.
امامعلیپور ادامه داد: ایجاد پنج رستوران مکمل (آزاد) و اجرای طرح تاک (تنوع – انتخاب – کیفیت) که در ایجاد تنوع، کیفیت، حضور بخش خصوصی در دانشگاه، کمک به دانشجویان بی بضاعت، کم کردن ترافیک از رستورانهای دولتی و ... سهم مهمی داشتند. دستورالعمل اجرایی این دو طرح که در دانشگاه تبریز تدوین شده است، از طرف سازمان امور دانشجویان به همه دانشگاههای کشور به عنوان دستورالعمل وزارتخانه ارسال شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز تصریح کرد: صنعتیسازی آشپزخانههای مرکزی با نصب پیشرفتهترین تجهیزات و استفاده از سیستم بخار در طبخ غذا، تعمیرات اساسی خوابگاه، ولی عصر، حذف خوابگاه قدیمی شهرک امام (ره)، ارتقاء رتبه خوابگاههای دانشجویی و سلف مرکزی، تجهیز و راه اندازی خوابگاه هشتصد نفری فجر ۱ و ۲، راه اندازی نرم افزار جامع مدیریت امور دانشجویی، قرار گرفتن چهار بلوک از خوابگاههای شهدا در طرح ارتقاء خوابگاههای دانشجویی با کمک خیرین و صندوق رفاه دانشجویان از جمله دیگر اقدامات انجام شده در این مورد بوده است.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و بحران ناشی برحوزه معاونت دانشجویی بیان کرد: بعد از تعطیلی چند ماه در اوایل سال ۹۹، دانشجویان تحصیلات تکمیلی مخصوصاً دانشجویانی که نیاز به استفاده از آمایشگاهها و کارگاهها داشتند در دانشگاه حضور پیدا کردند و به تبع آن معاونت دانشجوی در قسمتهای مختلف از جمله خوابگاهها و تغذیه و ... ارائه خدمات خود را از سر گرفت.
امامعلیپور اظهار داشت: با توجه به شرایط کرونایی، دغدغههای خاصی در حوزههای دانشجویی وجود داشت که مهمترین آنها سلامتی دانشجویان وهمکاران حوزه دانشجویی بود و مجبور شدیم دانشجویان را بصورت یک نفره در اتاقها اسکان دهیم و غذا را بصورت بیرون بر ارائه کنیم. با لطف الهی و زحمات همکاران در خوابگاهها و غذاخوری ها، تا به امروز مشکل خاصی نداشتیم. امیدواریم این وضعیت هرچه سریعتر تمام شده و به وضعیت عادی برگردیم. در وضعیت فعلی دغدغه اصلی دانشگاه و دانشجویان شیوع ویروس کروناست که باعث محدویت دانشجویان برای پیشبرد فعالیتهای آموزشی و پژوهشی به خصوص برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در مورد برگزاری کلاسها دانشجویان به صورت حضوری از مهرماه سال ۱۴۰۰ یادآورشد: با توجه به وضعیت موجود از بابت شیوع بیماری کرونا به احتمال زیاد فقط دانشجویان تحصیلات تکمیلی ترم را بصورت حضوری شروع خواهند کرد و حوزه معاونت دانشجویی در بخشهای مختلف از جمله خوابگاه، تغذیه، و ... آمادگی کامل برای پذیرش را دارد. به احتمال زیاد در این شرایط دانشجویان در اتاقهای دو نفره اسکان داده شوند و اقدام لازم برای عقد قرارداد تامین تغذیه دانشجویان انجام شده است.