آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۹۳۱۶

علی‌محمد مودب، شاعر انقلابی به سوگ مادر نشست

علی‌محمد مودب، شاعر انقلابی و مدیرعامل موسسه ادبی شهرستان ادب، داغدار درگذشت مادر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی‌محمد مودب، شاعر مجموعه‌های آشنایی مانند «عاشقانه‌های پسر نوح» و «مرده‌های حرفه‌ای» و مدیرعامل موسسه ادبی شهرستان ادب به سوگ مادر نشست.

این شاعر خراسانی اهل تربت جام که بیش‌تر در حوزه شعر سپید، نیمایی و کلاسیک دسته‌بندی شعر می‌گوید و برنده یا نامزد جوایز مختلف ادبی از جمله کتاب سال جمهوری اسلامی است، صبح امروز مادرش را به دلیل ابتلا به بیماری کرونا از دست داد.

خبرگزاری فارس، این مصیبت را به شاعر انقلابی کشور و عضو هیأت علمی دهمین دوره جشنواره شعر فجر تسلیت می‌گوید و برای او بردباری آرزو می‌کند.

به همین مناسبت مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران در پیامی به مودب، به او تسلیت گفت.

مصطفی راضی جلالی نوشت: با آنکه می‌دانیم، هیچ گزیر و گریزی از بازگشت همه ما به سوی خالقِ جان و جهان‌آفرین نیست، اما فراق مادر اندوهی است که شکیبایی بر آن آسان نیست.

باید از خداوند صبر طلب کنیم و بخواهیم که خود او آرامشی به دل سوگوار شما عطا فرماید.

درگذشت مادر بزرگوارتان را به شما تسلیت می‌گوییم و آرزو می‌کنیم، آفریدگار مهربان شما را شکیبا و آن مرحومه را مشمول والاترین جایگاه‌ها بگرداند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار