به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه (به وقت تهران) با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کرد.
منابع خبری پیش از این دیدار اعلام کرده بودند که بنت قصد دارد در این دیدار راهبرد خود برای مقابله با ایران را با بایدن به اشتراک بگذارد. «باراک راوید» خبرنگار صهیونیستی پایگاه خبری آمریکایی «آکسیوس» در گزارشی نوشت که نفتالی بنت در دیدار با بایدن راهبرد خود علیه ایران را با آن چیزی که مقامهای اسرائیلی با عنوان «مرگ با هزاران بریدگی» نام میبرند مطرح کرد.
بنت در این دیدار تلاش کرد تا احساس فوریت پیشرفت چشمگیری که برنامه هستهای ایران ایجاد کرده و بازبینی سیاست اسرائیل درباره ایران را مطرح کند.
راهبردی که بنت به بایدن ارائه داده شامل مقابله با ایران از طریق ترکیب اقدامات کوچک بسیار در جبهههای متعدد نظامی و دیپلماتیک است که این اقدامات به جای یک حمله شدید به ایران است.
یک مقام صهیونیستی گفت که بنت شرایط کنونی میان این رژیم ایران را همانند شرایط میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی در جریان جنگ سرد توصیف کرد.
بنت به بایدن تاکید کرد که آمریکا و اسرائیل باید ستیزه جوییهای منطقهای ایران را علاوه بر برنامه هستهای این کشور به جعبه بازگردانند و در این راستا، وی از بایدن خواست تا نیروهای آمریکایی را از عراق و سوریه خارج نکند و مقامهای صهیونیستی درباره رویکرد بایدن در این جبهه ابراز خوشبینی کردهاند.
بر اساس نوشته آکسیوس، بنت به بایدن گفته که با بازگشت آمریکا به توافق هستهای سال ۲۰۱۵ مخالف است، چون اثرگذاری این توافق با توجه به نزدیک شدن تاریخ انتهای برخی محدودیتهای ایران و همچنین پیشرفتهای هستهای این کشور از بین رفته است.
آکسیوس مدعی شد به نظر میرسد بایدن نیز درباره چشم انداز بازگشت ایران به پایبندی به توافق هستهای خوشنبین نیست.
رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیا به شمار میآید و بر اساس گزارش منابع مختلف، بیش از ۲۰۰ کلاهک هستهای در زرادخانه اتمی این رژیم نگهداری میشود.
از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تا کنون از امضای پیمان گسترش تسلیحات اتمی امتناع میورزد و به بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز اجازه بازرسی از تاسیسات خود را نمیدهد.
ایران یکی از اعضای پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی بوده و تمامی فعالیتهای هستهای ایران زیر نظر آژانس بینالمللی انرژی اتمی بوده و این نهاد بینالمللی تا کنون انحرافی در برنامه هستهای ایران گزارش نکرده است.