کد خبر:۹۶۰۱۴
نخستين جلسه شوراي احياي امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه هرمزگان برگزار شد
نخستين جلسه شوراي احياي امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه هرمزگان در سال تحصیلی جدید امروز با حضور دكتر نوحه گر، رئيس دانشگاه هرمزگان برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دکتر نوحه گر در نخستين جلسه شوراي احياي امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه هرمزگان در سال تحصیلی جدید طي سخناني بر ضرورت اجراي فريضه امر به معروف و نهي از منكر تاكيد كرد.
وی همچنين در مورد شيوه هاي تذكر زباني، آموزش كاركنان و تشكيل جلسات مستمر توضيحاتي ارائه داد و گفت: بحث امر به معروف و نهي از منكر مربوط به تمام كاركنان است و همه بايد به آن توجه و نسبت به اجراي آن در سطح سازمان احساس مسئوليت كنند.
رئیس دانشگاه هرمزگان افزود: انسان تا زمانی که نسبت به چیزی معرفت پیدا نکند موفق به انجام آن نمی شود و یکی از علل عدم کارآمدی برنامه ها عدم شناخت است، بنابراين زمانی که معرفت و شناخت حاصل شود، این فریضه الهی محقق می شود.
نوحه گر بحث امر به معروف و نهی از منکر را یک بحث فرهنگی دانست و گفت: ما موظف هستیم در دانشگاه محیطی اسلامی، مطابق با ارزش های اسلامی ایجاد کنیم.
وي برخوردهای سطحی، بدون تفکر و مطالعه را از مضرات انجام این فریضه بر شمرد و گفت: استفاده توامان از شرع و عقل جهت اشاعه فریضه امر به معروف و نهی از منکر همراه با فرهنگ سازی، راه مناسب جهت انجام این مهم است.
همچنين در اين جلسه یزدان پناه، دبير شوراي امر به معروف و نهي از منكر دانشگاه هرمزگان اين فریضه را باعث احیای واجبات دين اسلام عنوان کرد و گفت: امر به معروف و نهي از منکر نباید هیچ گاه در جامعه اسلامی مورد غفلت قرار گیرد.
وی با تاکید بر اجرای امر به معروف و نهی از منکر به صورت لسانی اظهار داشت: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فرموده است «تاثیر امر و نهی زبانی - اگر انجام گیرد - از تاثیر مشت پولادین حکومت ها بیشتر است.»
دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه هرمزگان خاطرنشان کرد: بايد احیای معروف ها را اول از خودمان و در ادارات و سازمان ها شروع کنیم و پس از آن به جامعه تعمیم دهیم.
يزدان پناه برنامه های جاری شورا را شامل همایش یک روزه استانی با موضوع حجاب و عفاف و برگزاری همایش ملی نقش امر به معروف و نهی از منکر در سلامت اقتصادی جامعه دانست و گفت: این همایش به میزبانی دانشگاه هرمزگان و با همکاری دستگاه های اقتصادی استان در آذر ماه برگزار می شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰