آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۰۲۴۶
از سوی معاونت علمی؛

حمایت ۱۰ میلیاردی برای همکاری با کارآفرینان ایرانی خارج از کشور

پژوهشگاه مواد و انرژی درپی انعقاد تفاهم‌نامه با معاونت علمی و فناوری و اخذ حمایت ۱۰ میلیارد ریالی در خصوص برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور، در فهرست سازمان­‌های همکار مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست‌جمهوری قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشگاه مواد و انرژی در پی انعقاد تفاهم‌نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اخذ حمایت ۱۰ میلیارد ریالی در خصوص برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور، در فهرست سازمان­‌های همکار مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست‌جمهوری قرار گرفت.

حمایت از فعالیت‌های بین‌المللی متخصصین ایرانی خارج از کشور در زمینه‌های جذب پژوهشگران پسادکتری، اساتید مدعو و معین، تأسیس شرکت‌های نوپا (مراکز نوآوری و شتاب‌دهنده)، انجام سخنرانی و برگزاری کارگاه‌های تخصصی، فرصت مطالعاتی و نظام‌وظیفه تخصصی از اهداف این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در راستای نیل به اهداف بلندمدت چشم‌انداز علمی کشور و بهره‌گیری از ذخایر علمی و حرفه‌ای سرمایه انسانی خارج از کشور و استفاده از ظرفیت علمی و حرفه‌ای متخصصان ایرانی خارج از کشور، ارتقای سطح علمی و حرفه‌ای پایگاه‌های میزبان، فراهم کردن شرایط مناسب جهت توسعه فناوری‌های نوظهور و پیشرفته در کشور، فراهم کردن شرایط انتقال مهارت‌ها، روش‌ها و قابلیت‌های خدماتی نوین توسط متخصصان ایرانی خارج از کشور به داخل و کمک به تأسیس شرکت‌های فناور در حوزه‌های فناوری پیشرفته، منعقد شد.

برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با همکاری بیش از ۹۰ دانشگاه، پژوهشگاه، پارک فناوری، مراکز رشد و نوآوری و شرکت دانش‌بنیان طی چهار سال گذشته زمینه بازگشت بیش از یک هزار و ۲۰۰ متخصص و کارآفرین ایرانی به کشور را فراهم کرده است. با کمک حمایت این برنامه تاکنون از توانمندی، خلاقیت و ظرفیت ۹ هزار نفر از متخصصان ایرانی خارج از کشور در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشوراستفاده شده است.

همچنین در این مدت بیش از ۸۰ کسب و کار نوپا با حمایت پارک‌های فناوری و مراکز نوآوری در کشور راه‌اندازی شده که موجب اشتغال بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ نفر به طور مستقیم شده است. این برنامه فرآیند برقراری ارتباط بین متخصصان بین‌المللی با شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور ایرانی را تسریع می‌کند که این برقراری ارتباط منجر به تعریف پروژه‌های مشترک بین شرکت‌های ایرانی و متخصصان بین‌المللی خواهد شد.

متخصصان و محققان ایرانی غیرمقیم با ورود به سامانه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به آدرس https://connect.isti.ir امکان ثبت‌نام خواهند داشت؛ درخواست‌ها پس از بررسی اولیه در صورت برخورداری از شرایط لازم به پژوهشگاه ارسال می‌شود و پس از انجام بررسی‌های لازم براساس رشته تحصیلی و زمینه‌های همکاری به پژوهشکده‌های مرتبط جهت اعلام نظر فرستاده خواهد شد. در نهایت، پذیرش و یا عدم پذیرش متقاضیان در پروفایل آن‌ها ثبت شده و در صورت موافقت واحد‌های زیرمجموعه قراردادی میان متقاضی، مراکز مربوطه، استاد راهنما و واحد بین‌الملل پژوهشگاه منعقد می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار