جوایز برگزیدگان پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان اعلام شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۰۹۰۳

جوایز برگزیدگان پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان اعلام شد

بنیاد حامیان دانشگاه تهران، طی اطلاعیه‌ای جوایز برگزیدگان پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را اعلام کرد.
جوایز برگزیدگان پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان اعلام شد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بنیاد حامیان دانشگاه تهران، طی اطلاعیه‌ای جوایز برگزیدگان پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را اعلام کرد.


بنا بر اطلاعیه اعلامی، جوایز در نظر گرفته شده پنجمین جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان به شرح زیر است:

بخش ایده‌پردازان:


چهارده اعتبار حمایتی در بخش ایده‌پردازان در نظر گرفته شده است که ارزش هر اعتبار به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال است و به ایده‌پردازان برتر اهدا می‌شود.

بخش کسب و کار‌های نوپا:


شرکت‌کنندگان این بخش به‌صورت تیمی فعالیت می‌کنند و چهار تیم در نهایت برگزیده خواهند شد که ۱۰ درصد اعتبار حمایتی به‌صورت جایزه نقدی به تیم‌ها اعطا می‌شود.


تیم اول برگزیده؛ یک میلیارد ریال اعتبار حمایتی و چهار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری روی طرح.


تیم دوم برگزیده؛ یک میلیارد ریال اعتبار حمایتی و دو میلیارد ریال سرمایه‌گذاری روی طرح.


تیم سوم برگزیده؛ یک میلیارد ریال اعتبار حمایتی و یک میلیارد ریال سرمایه‌گذاری روی طرح.


تیم چهارم برگزیده؛ یک میلیارد ریال اعتبار حمایتی


ایده‌های دریافتی در پنج حوزه علوم کامپیوتر، ریاضی، فیزیک، شیمی و علوم‌زیستی در هر بخش به دو تیم برگزیده اعطا خواهد شد.


لازم به ذکر است، در صورت تمایل ایده‌پردازان، ایده‌ها کاملاً محرمانه مطرح خواهند شد و به جز داوران جشنواره کسی به آن‌ها دسترسی نخواهد داشت. برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت اعتبار پژوهشی بنیاد نیکوکاری جمیلی، از شرایط همراهی تا تجاری‌سازی ایده برای ورود به اکوسیستم کارآفرینی و اقتصادی کشور نیز بهره‌مند می‌شوند.


جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان هر ساله با حمایت بنیاد نیکوکاری جمیلی و با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، با هدف حمایت از ایده‌های جوانان در پنج حوزه علوم پایه (ریاضی، آمار، علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زمین‌شناسی و علوم‌زیستی) و در آذرماه سال جاری با دو موضوع جدید تأثیر کرونا بر الگوی زیستی و هوش مصنوعی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار