آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۱۵۵۷

بنت: طرح ۴ محوری به بایدن برای مقابله با ایران پیشنهاد کردم

نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضمن لفاظی علیه ایران طی نشستی مجازی با سران صهیونیست لابی‌های این رژیم در آمریکا، مدعی طرحی بر اساس چهار محور برای مقابله با تهران شده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تایمز اسرائیل، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی یک ویدئو کنفرانس که به صورت خصوصی با روسای تعدادی از لابی‌های عمده این رژیم در آمریکا برگزار کرد، ضمن گفتگو درباره مسائل منطقه و روابط این رژیم با آمریکا، مدعی «طرحی چهار ستونی» جهت مقابله با ایران شد.

بنت شرکت کنندگان این نشست مجازی را در جریان دیدارش با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گذاشت. وی در این زمینه مدعی شد که شرایط فعلی منطقه مشابه آن چیزی است که در دوران جنگ سرد بین آمریکا و شوروی سابق در جریان بود و اکنون این رژیم در نقش آمریکا و ایران نقش شوروی سابق را دارد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به رویکرد چند وجهی برای ساقط کردن حکومت کمونیستی شوروی سابق، مدعی شد که رویکردی مشابه آن نیز در قبال ایران مورد نیاز است.

وی در ادامه لفاظی هایش، از رژیم صهیونیستی به عنوان «راه حلی برای دنیا» یاد کرد!

بنت همچنین در ادامه ادعا‌های واهی اش درباره ایران و برنامه هسته‌ای صلح آمیز آن، افزود که وی طرحی «چهار-ستونی» برای مقابله با ایران به بایدن پیشنهاد کرده است که اصول چهارگانه آن عبارت است از توقف غنی سازی اورانیوم، (پیشرفت های) تسلیحاتی، برنامه موشک‌های بالستیک و همچنین ستیزه جویی‌های منطقه‌ای ایران است.

وی در ادامه لفاظی هایش و همزمان با اشاره به دیدار هفته گذشته اش با رئیس جمهور آمریکا، افزود که وی و بایدن توافق کرده اند که یک تیم مشترک آمریکایی-اسرائیلی با هدف ممانعت از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران تشکیل شود. رهبری تیم مذکور را «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «ایال هولاتا» رئیس شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی بر عهده خواهند داشت.

ادعا‌های پوچ و واهی بنت در حالی مطرح می‌شود که ایران بار‌ها تاکید کرده که برنامه هسته‌ای اش اهداف صلح آمیزی را دنبال می‌کند و هرگز به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار