به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، محمدعلی طاهر رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان، تاکید کرد: لازم است در برگزاری همایش ها نظارت علمی و کیفی صورت گیرد تا خروجی اینگونه همایشها، در خورشأن و شایستۀ این مکتب حاصل شود و بتواند در جامعه به لحاظ فرهنگی اثرگذار باشد.
حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته نیز با اشاره به برگزاری کنگرۀ بینالمللی مکتب حاج قاسم به صورت دوسالانه گفت: کلیۀ امور اجرایی این دو کنگره (سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳) برعهده دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته خواهد بود.
حجت الاسلام محمد هادی قهاری رئیس پژوهشکده مکتب حاج قاسم ضمن پذیرفتن مسئولیت علمی، تشکیل دبیرخانه علمی کنگره، حمایت جدی و همه جانبۀ علمی مجموعۀ «پژوهشکده مکتب حاج قاسم سلیمانی» خاطر نشان کرد: بنمایۀ مقالات و پژوهشهای بعدی بایستی بر اساس مبانی نظری و پژوهش های اولیۀ مستندی باشد که این پژوهشکده در حال تدوین آنهاست. به فضل الهی با تهیه پژوهشهای قوی در حوزۀ مکتب حاج قاسم، منابع دست اول و مفیدی در اختیار پژوهشگران و پژوهشگرانی که قصد تحقیقات و انجام پژوهشهای ثانویه در حوزۀ مکتب حاج قاسم را دارند، قرار خواهد گرفت.
وی افزود: آمادۀ جلب مشارکت و همکاری همۀ دانشگاهها، پژوهشکدهها و دستگاههای اجرایی دولتی و غیردولتی کشور برای برگزاری این کنگرهها هستیم.
در پایان این نشست نیز تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه برای برگزاری اولین و دومین کنگرۀ بین المللی مکتب حاج قاسم در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳ توسط روسای دانشگاههای شهید باهنر کرمان و تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به امضا رسید.
همچنین مقرر شد دبیرخانه علمی کنگرۀ مکتب حاج قاسم سلیمانی پژوهشکده مکتب حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه شهید باهنر کرمان و دبیرخانه اجرایی آن نیز در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته تاسیس شود.