به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با افزایش واردات واکسن، روند واکسیناسیون هموطنان نیز سرعت گرفته و برخی استانها حتی تزریق واکسن برای افراد بالای ۱۸ سال را شروع کردهاند. در چنین شرایطی، استان تهران به عنوان پرجمعیتترین استان کشور، برنامه گستردهتری را برای سرعت بخشیدن به برنامه واکسیناسیون در پیش گرفته است که این برنامه از صبح سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ کلید خورد.
بر اساس این طرح ضربتی، قرار است ظرف مدت ۱۰ روز تا دو هفته، جمعیت واکسن نزده در استان تهران که گفته میشود ۷.۷ میلیون نفر هستند، واکسن دریافت کنند.
مصلی هم به مدار مراکز واکسیناسیون اضافه شد
در همین حال، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، مهمترین راه پیشگیری از گسترش ویروس را واکسیناسیون و ایمنی جمعی دانست و گفت: راه اندازی مرکز واکسیناسیون مصلی تهران در شتاب بخشیدن به روند واکسیناسیون بسیار مؤثر خواهد بود، چرا که این مرکز پتانسیل ارائه خدمات ۲۴ ساعته را دارد تا سهم عمدهای از واکسیناسیون تهران را پشتیبانی کند.
وی از آغاز طرح واکسیناسیون افراد ۱۸ سال به بالا به زودی با گسترش مراکز شبانه روزی خبر داد و گفت: امیدواریم روند واکسیناسیون این افراد طی ۱۰ روز تا ۲ هفته به اتمام برسد.
راه اندازی بزرگترین سایت واکسیناسیون در تهران
سایت واکسیناسیون مهدی کلینیک به عنوان یکی از بزرگترین سایتهای واکسیناسیون کرونا در استان تهران با همکاری بیمارستان امام خمینی (ره) آغاز به کارکرد.
خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، گفت: مهدی کلینیک به لحاظ وسعت یکی از بزرگترین، آمادهترین و زیباترین مراکز واکسیناسیون در استان تهران است تا مردم بتوانند خدمات واکسیناسیون را به خوبی دریافت کنند.
وی افزود: برای بزرگترین پروژه بیمارستانی کشور شروع بسیار خوبی بود تا نخستین خدمت را در راه پیشگیری از بروز بیماری کرونا ارائه کند و آرزوی همه ما این است که مردم بیمار نشوند و در صورت ابتلاء در بهترین مراکز مانند همین مرکز به آنها خدمات ارائه شود و امیدوارم سرعت واکسیناسیون با افتتاح این مراکز افزایش پیدا کند تا از بروز پیک ششم جلوگیری شود.
سایت واکسیناسیون مهدی کلینیک یکی از سریعترین سایتهایی است که با سرعت بالا راهاندازی شد و بیش از ۳ هزار تزریق واکسیناسیون در هر شیفت کاری در این مرکز انجام میشود.
۱۲ درصد افراد بالای ۶۵ سال در تهران هنوز واکسن نزدهاند
علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با عنوان این مطلب که ۱۲ درصد از گروههای سنی بالای ۶۵ سال در تهران هنوز واکسن نزدهاند، گفت: این مسئله میتواند خطرناک باشد. زیرا، این افراد جزو گروههای پرخطر هستند و باید واکسن بزنند.
وی با اعلام این موضوع که بیش از ۲۱٠ مرکز تجمیعی و غیر تجمیعی در تهران راه اندازی شده و به صورت دو شیفت و سه شیفت در حال خدمت رسانی به شهروندان هستند، افزود: برای تسریع فرایند واکسیناسیون تهران باید در روزهای آتی حداقل ۹۵ مرکز واکسیناسیون دیگر را راه اندازی کنیم.