آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۵۸۴۹

پرواز هواپیمای نخست‌وزیر هند از آسمان پاکستان

پاکستان اعلام کرد که به دلیل مسدود بودن حریم هوایی افغانستان، برای پرواز هواپیمای نخست وزیر هند به آمریکا مجوز صادر کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، هواپیمای «نرندا مودی» نخست وزیر هند قرار است به جای آسمان افغانستان از حریم هوایی پاکستان راهی آمریکا شود.

نخست‌وزیر هند در یک سفر ۳ روزه به آمریکا علاوه بر سخنرانی در نشست عمومی سازمان ملل با «جو بایدن»، رئیس جمهور این کشور نیز دیدار و گفتگو خواهد کرد.

به نوشته پایگاه خبری rediff، هند پیش از این از پاکستان برای پرواز هواپیمای نخست‌وزیر اجازه عبور گرفته و قرار است این سفر امروز از حریم هوایی اسلام آباد انجام شود.

پاکستان پیش از این در سال ۲۰۱۹ اجازه پرواز هواپیمایی نخست وزیر هند به کشور‌های مختلف از جمله آمریکا و آلمان از فضای هوایی این کشور را صادر نکرده بود و دهلی‌نو در این باره به سازمان هوانوردی جهانی اعتراض کرده بود.

پاکستان علت عدم صدور مجوز به هواپیمایی پاکستان را جنایات این کشور در حوزه کشمیر عنوان کرده بود.

این در حالی است که پس از تسلط طالبان بر کابل، حریم هوایی این کشور بروی پرواز‌های خارجی مسدود شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار