به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شرکت شاهد به عنوان هلدینگ مادر که دارای ۵ هلدینگ اصلی زیر مجموعه میباشد و در زمینههای پروژههای عمرانی، ساختمانی صنعتی، انرژی، کشاورزی و صنایع تبدیلی، بازار سرمایه، بازرگانی، نفت و گاز و ... فعالیت میکند پس از تغییرات مدیریتی در آبان ماه سال ۱۳۹۹ و با هدف افزایش بهره وری، جلوگیری از خام فروشی، پروژه محوری، بنگاه داری اقتصادی، ایجاد درآمدهای کیفی، فعالیت در راستای موضوع اساسنامه، ایجاد هم افزایی در شرکتهای گروه، اصلاح ساختار و... اقدام به سیاست گذاری در سطوح کلان جهت نیل به اهداف تعیین شده نمود. بزرگترین و اساسیترین مشکل و مانع پیش روی مدیریت بابت پیاده سازی و اجرای سیاستها و برنامههای عملیاتی وجود دعاوی حقوقی متعدد سنواتی در خصوص املاک و داراییهای شرکت بوده که از یک طرف تملک شرکت بر این داراییها را زیر سوال برده و از طرفی هم مانع جدی بابت تعریف پروژه بر این داراییها میباشد. از آنجائیکه بخش اعظم داراییهای گروه شاهد بر پایه املاک و اراضی خود استوار است وجود معارضین و دعاوی حقوقی بر این املاک سبب گردیده گروه شاهد با مشکلات اساسی نقدینگی مواجه گردد.
مدیریت شرکت شاهد با هدف حل و فصل مشکلات و موانع موجود و رفع و خاتمه دعاوی کلان و خرد حقوقی با عزمی راسخ تمامی تمهیدات لازم را سنجیده و اقدامات و پیگیریهای مقتضی در این خصوص را مبذول نمود.
ارسلان فتحی پور مدیر عامل شرکت شاهد در گفتگویی در خصوص عملکرد، اقدامات و برنامههای در دست اجراء مدیریت جدید شرکت شاهد و همچنین تشریح گزارش آخرین وضعیت دعاوی حقوقی، مشکلات و موانع موجود، اقدامات صورت گرفته بابت اجرای برنامهها و پروژههای عملیاتی، طرح و برنامههای تدوین شده جهت اعمال سیاستهای گروه شاهد گفت: مهمترین دعوی حقوقی شرکت شاهد بابت اراضی ملک کن (حدود ۹۰۰۰ متر مربع زیر بنا) است که در سنوات اخیر افراد و گروههایی آن را متصرف و از تملک شرکت شاهد خارج گردانیده بودند. با پیگیریهای حقوقی و تلاشهای شبانه روزی جهت احقاق حق، شرکت توانسته ضمن رفع تصرف، تملک خود را در اراضی مذکور به اثبات برساند. مذاکرات و جلسات با مسئولین قوه قضائیه و شهرداری منطقه ۵ جهت رفع کامل موانع و مشکلات در حال انجام است.
وی ادامه داد: در خصوص اراضی فوق بلافاصله پس از تثبیت مالکیت با بررسیهای کارشناسی صورت گرفته توسط کارگروههای تخصصی عمرانی طرح ساخت پروژه مسکونی با فضائی بالغ بر ۶۵۰۰۰ متر مربع پایه ریزی گردیده است که به حول و قوه الهی عملیات اجرائی آن پس از اتمام بررسی همه جوانب فنی، مهندسی و اقتصادی آغاز خواهد گردید.
فتحی پور با بیان اینکه تعریف و اجرای پروژه فوق سبب ایجاد ارزش افزوده چند برابری (حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان) در اراضی کن میگردد و این سبب عمل به سیاستهای شرکت شاهد (جلوگیری از خام فروشی، پروژه محوری و ایجاد درآمد کیفی) میشود، اظهار داشت: دعوی حقوقی پرونده ملک گلچین که در سنوات گذشته بابت تهاتر املاک شاهد با املاک آقای ستاری ایجاد گردیده بود. (املاک واگذار شده توسط آقای ستاری املاک غیر بوده و قابلیت تملک توسط شرکت شاهد را نداشته است) و با پیگیریهای حقوقی صورت گرفته حکم تجدید نظر محاکم قضائی به نفع شرکت شاهد صادر گردیده و بر اساس آن آقای ستاری ملزم به پرداخت ضرر و زیان وارده به شرکت شاهد گردیده است. این پرونده جزو دعاوی کلان حقوقی شاهد میباشد که در سنوات گذشته منجر به نتیجه نگردیده بود.
مدیر عامل شرکت شاهد تاکید کرد: در خصوص ملک گلچین شایان ذکر میباشد که مدیریت شرکت شاهد با عنایت به قابلیت تجاری ملک مورد دعوی، تهدید را تبدیل به فرصت نموده و در راستای اجرای طرح و برنامه ریزی صورت گرفته برای ایجاد ۵۰۰ واحد فروشگاه زنجیرهای در تمامی استانها جهت ارائه خدمات به جامعه هدف و ایجاد سود آوری برای شرکت شاهد در محل ساختمان گلچین واقع در بزرگراه امام علی که سالها بلا استفاده بوده اولین فروشگاه زنجیرهای خود را در اواخر سال ۱۳۹۹ با حضور نماینده محترم، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افتتاح نمود. فروشگاه فوق در همان ابتدای امر با اخذ مجوزات لازم از نهادهای ذیربط اقدام به توزیع کالاهای اساسی بر اساس مقررات ستاد تنظیم بازار نمود و بر همین اساس قراردادهایی با تولید کنندگان داخلی منعقد گردید.
وی گفت: افتتاح فروشگاه زنجیرهای و آغاز فعالیت عملیاتی در ملک تجاری گلچین که سالیان متمادی درگیر پرونده حقوقی و بلا استفاده بوده سبب ایجاد ارزش افزوده چندین برابری ملک فوق بر مبنای ارزش گذاری قیمت املاک تجاری منطقه گردیده است.
فتحی پور با بیان اینکه در راستای اجرای طرح کلان ایجاد فروشگاههای زنجیرهای شاهد انجام مذاکرات، هماهنگی و اقدامات اجرائی لازم با سازمانهای ذیربط جهت راه اندازی و افتتاح فروشگاه با تکیه بر توان و پتانسیل شرکتهای تابعه در استانهای مشهد، قم و... در حال انجام میباشد، افزود: برنامه ریزی و انجام اقدامات فورس ابتدایی بابت تحویل بیمارستان امام خمینی (ره) استان البرز طبق دستور نماینده محترم، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران که حدود ۵ سال است غیر فعال بوده و رسانههای معاند تبلیغات منفی وسیعی در این زمینه ارائه نموده بودند.
وی اهم اقدامات صورت گرفته جهت آغاز مجدد فعالیت بیمارستان را این گونه برشمرد: انتصاب اشخاص متعهد، متخصص و دلسوز در سمت ریاست بیمارستان، مدیریت مالی، اداری و... پرداخت بخشی از حقوق معوق سنواتی پرسنل با مساعدت مستقیم نماینده محترم، ولی فقیه در بنیاد شهید، کنترل و بررسی عملکرد مدیریت جدید بیمارستان و ابلاغ دستور العمل و رهنمودهای لازم جهت برون رفت از وضعیت موجود، بازدید متناوب میدانی از محل بیمارستان و بررسی مشکلات و مسائل موجود از نزدیک جهت اتخاذ تدابیر مناسب، انجام رایزنی و مذاکرات با تامین کنندگان تجهیزات تخصصی و دارو جهت تجهیز هر چه مناسبتر بیمارستان، پذیرش بیماران متناسب با تجهیزات در دسترس از همان روزهای ابتدایی تحویل و تحول (روزانه حدود ۱۲۰ بیمار پذیرش میگردد، انجام اقدامات فورس عملیاتی جهت رفع مشکلات و نواقص بیمارستان جهت افزایش میزان پذیرش بیماران با توجه به شرایط نامناسب شیوع بیماری کرونا و ...
مدیر عامل شرکت شاهد افزود: با پیگیریهای مکرر از سازمانهای ذیربط مجوز تخریب و ساخت ملک دفتر مرکزی شاهد که سالیان متمادی بابت آن برنامه ریزی گردیده بود و لیکن اجرائی نمیگردید اخذ گردید و تخریب و ساخت ملک فوق سبب ایجاد فضایی اداری بالغ بر ۵۰۰۰ متر مربع برای شرکت شاهد میگردد که موجب ایجاد ارزش افزوده قابل ملاحظهای در اموال و دارائیهای شرکت میگردد.
فتحی پور اظهار داشت: برنامه ریزی و پیش بینیهای لازم جهت جابه جائی شرکت صورت گرفته و اقدامات لازم جهت انتخاب مدیر پیمان بابت انجام عملیات اجرائی در دست اقدام است و مشکلات تملیک اراضی ۷ هکتاری متعلق به شرکت شاهد واقع در شهرستان ملارد با پیگیریهای حقوقی صورت گرفته رفع گردید. در سنوات گذشته شهرداری منطقه اراضی فوق را متصرف و مالکیت را از شرکت شاهد سلب نموده بود. در این راستا با پیگیریهای حقوقی شرکت و بر اساس دستور استاندار محترم تهران موضوع به کمیسیون ماده ۵ ارسال گردیده که پس از طی روند اداری به شرکت شاهد اعاده خواهد گردید و باید گفت که در راستای انجام اقدامات مقتضی جهت تثبیت تملک شاهد بر داراییهای خود پیگیریهای صورت گرفته منجر به اخذ اسناد تک برگی بابت کلیه قطعات اراضی شهرک ناز گردید. این اراضی در سنوات گذشته با طرح ادعا از طرف اشخاصی بابت تملک آن مواجه بود.
وی با بیان اینکه اخذ این اسناد سبب ایجاد ارزش افزوده ۴۰۰ میلیارد تومانی در اراضی فوق نمود، افزود:اراضی متعلق به شرکت شاهد واقع در همدان که توسط معارضین متصرف شده بود در ادامه روند اجرای اقدامات لازمه شرکت بابت تثبیت تملک با طرح به موقع دعوی حقوقی علیه متصرفین و انجام اقدامات ابتدائی بابت حصار کشی به نتیجه رسیده و ملک فوق در ید شرکت قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت شاهد خاطر نشان کرد: طرح احداث نیروگاه سیکل ترکیبی و پروژه LNG که سالیان متمادی (قرین ۱۵ سال) بابت آن زمان و هزینه صرف گردیده بود با ارائه گزارش توسط کمیته ریسک و سرمایه گذاری در خصوص عدم وجود صرفه اقتصادی در اجرای طرحهای مذکور از لیست خارج گردید. بررسی توسط کارشناسان فنی در خصوص ارائه طرحهای با صرفه اقتصادی جایگزین (انرژی خورشیدی و سایر فعالیت ها) در کمیته ریسک و سرمایه گذاری درحال انجام است.
فتحی پور افزود: جلسات تخصصی هم اندیشی با کارشناسان ارشد اقتصادی ارتش با هدف بررسی امکان شرایط همکاریهای اقتصادی دو جانبه برگزار و طرحهای اقتصادی قابل اجرا مورد بررسی قرار گرفت.
وی در ادامه با اشاره به سایر اقدامات و برنامههای در دست اجراء مدیریت جدید شرکت شاهد گفت: تفاهم نامهای دو جانبه با پتروشیمی جم جهت تولید مواد اولیه منعقد گردید، پروپوزال و برنامهی عملیاتی برای خرید کشت و صنعت مغان به منظور حمایت از سرمایه جامعه هدف و افزایش سودآوری تهیه و درخواست آن از دولت به وزارت محترم امور اقتصاد و دارائی ارائه گردید.
مدیر عامل شرکت شاهد در ادامه، اهم اقدامات مدیریتی جهت اجرای حاکمیت شرکتی در راستای سیاستهای کلان شرکت شاهد را این گونه برشمرد: فعال سازی مدیریت امورحقوقی و یکپارچه سازی و تمرکز کلیه پروندههای گروه شاهد در واحد مزبور (بیش از ۱۴۹ پرونده که با پیگیریهای صورت گرفته نیمی از آنها حل و فصل گردیده است، تشکیل کمیته تخصصی رصد و پایش بازار سرمایه و به کارگیری افراد متخصص، خبره، حرفهای و صاحب نظر کشور در شرکت شاهد و برگزاری جلسات هم اندیشی جهت بررسی شرایط بازار سرمایه و ارائه راه کارهای مفید جهت حمایت از سهام شرکت شاهد، اصلاح ساختار سازمانی شرکت شاهد و ایجاد واحد تخصصی روابط عمومی و بین الملل به منظور شفافیت عملکرد و اطلاع رسانی به جامعه هدف به صورت شیشهای ازکلیه اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته، تشکیل مدیریت املاک در راستای سازماندهی املاک برای اصلاح ساختار سرمایه آتی، تشکیل کمیسیون معاملات جهت اجرای کلیه سیاستهای کلان شرکت در رعایت مفاد دستور العملهای قانونی و حاکمیت شرکتی، تشکیل کمیته انتصابات جهت بررسی سوابق بابت تعیین صلاحیت کلیه مدیران ارشد پیشنهادی جهت انتصاب در پستهای سازمانی شرکتهای تابعه، تشکیل مدیریت طرح و برنامه با ماموریت تمرکز بر توسعه برنامه ریزی در سطح شرکت شاهد و شرکتهای زیر مجموعه، تشکیل کمیته سرمایه گذاری و ریسک با حضور واحدهای مرتبط و توسعه فرآیند تدوین و ارزیابی طرحها جهت بررسی کارشناسی و تخصصی از منظر مالی، حقوقی، اقتصادی کلیه طرح ها، پروژهها و قراردادهای در دست اجرا و پیشنهادی
فتحی پور سایر اقدامات مهم را این گونه به ترتیب بیان داشت: تشکیل کمیته فنی جهت پیشبرد پروژهای عمرانی، تقویت کمیته حسابرسی با جذب نیروهای متخصص و کارآمد وگسترش فعالیت کمیته حسابرسی بر اساس قانون حاکمیت شرکتی و منشور کمیته حسابرسی، برگزاری جلسات شورای مدیران با حضور کلیه مدیران عامل شرکتهای تابعه و مدیران ستادی به صورت هر دو هفته یکبار با هدف بررسی عملکرد شرکتها در اجرای سیاستهای ابلاغ شده و فعالیتهای عملیاتی و جلوگیری از انحرافات احتمالی و دریافت برنامهها و اقدامات صورت گرفته ایشان و ابلاغ دستور کار جلسات و پیگیری مداوم آن، بازدید از کلیه هلدینگهای تابعه و گزارش گیری از برنامهها، عملکرد و اهداف شرکتها با هدف ممانعت از خام فروشی، عملیاتی کردن پروژهها و جلوگیری از فعالیت در زمینههای غیر تخصصی و هدایت به فعالیت در زمینه مندرج در اساسنامه، شناسائی افراد متخصص و بررسی سوابق آنها جهت جذب با هدف جایگزینی افراد ناکارآمد در هیات مدیره شرکتهای تابعه که پس از طی مراحل قانونی و تایید صلاحیت انجام پذیرفته است، شناسایی موارد سوء عملکرد در بازار سرمایه و بازارگردانی شرکت و جلوگیری از ادامه و تکرار آن، بازدید از پروژههای در دست اقدام و ابلاغ تسریع در انجام پروژهها و فعال نمودن پروژهها، انعقاد تفاهم نامه همکاری با بانک دی و سازمان اقتصادی کوثر به منظور هم افزایی، اعلام آمادگی به کارگزاری بانک دی در خصوص انتقال سهام بانک ایران زمین به بانک دی پیرو فرمایشات جناب آقای مهندس اوحدی، تغییر بازار گردان شرکت شاهد از بخش خصوصی به کارگزاری بانک دی جهت هم افزایی با سازمانهای تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران
وی با اشاره به سایر اقدامات مهم افزود: اقدام به انتقال و تمرکز کلیه حسابهای بانکی شرکت شاهد و تابعه به بانک دی، شفاف سازی ماموریت واحدها و ابلاغ شرح وظایف پرسنل، در دستور کار قرار گرفتن تعیین برنامههای استراتژیک شرکت شاهد و تابعه، بررسی آئین نامههای شرکت و اصلاح موارد مورد نیاز، مطالعه و بررسی جهت افزایش سرمایه شرکتهای تابعه، برنامه ریزی مدون برای انجام فعالیتهای بازرگانی با هدف سودآوری کلان برای شرکت شاهد، انجام اقدامات مقتضی و صدور دستورات لازم در خصوص آغاز پروژههای ساختمانی در گروه شاهد، استمرار کسب درآمد و سود کیفی، استمرار کاهش هزینه مالی و دیون بانکی، استمرار پرداخت به موقع سود سهامداران و کاهش بدهی به ایشان، برنامه ریزی جهت تدوین بودجه سال مالی ۱۴۰۰ آتی شرکت شاهد و شرکتهای تابعه بر مبنای قابلیتها و منابع شرکتهای تابعه
مدیر عامل شرکت شاهد با اشاره به هلدینگ عمران و توسعه شاهد و موانع، مشکلات، اقدامات و برنامهها تصریح کرد: مشکلات و موانع موجود بابت اخذ سند مالکیت و مجوز فعالیت ۴۶ هکتار از اراضی متعلق به شرکت در جلفا، با انجام مذاکرات حضوری با مقامات و سازمانهای ذیربط منطقه ارس برطرف و ۱۶ هکتار از اراضی مذکور با طراحی کاربری باغ ویلا ۱۰۰۰ متری با ۳ طبقه پیلوت و مجموعا ۳۶ قطعه تفکیک گردید. در این خصوص مطالعات اقتصادی و طرحهای فنی توجیهی توسط کارگروه تخصصی ارائه و با تایید کمیته ریسک و سرمایه گذاری شاهد عملیات اجرائی ساخت ویلا طبق برنامه در حال انجام میباشد.
وی ادامه داد: ضمنا ۳۰ هکتار باقیمانده از اراضی متعلق به شرکت در منطقه نیز با جابه جائی قطعات ۵ و ۶ دارای ارزش افزوده گردیده و از آنجائی که قطعات فوق با کاربری تجاری، سیاحتی وگردشگری در بهترین نقطه منطقه آزاد ارس قرار دارد برنامه ریزی و طراحیهای فنی لازم از منظر بررسی توجیه اقتصادی و سرمایه گذاری مناسب در دست اقدام است. با انجام اقدامات لازم در اراضی فوق ارزش افزوده ایجاد شده سبب فروش هر متر مربع به قیمت ۱۰ میلیون تومان میگردد که با احتساب میزان ۴۶۰ هزار متر مربعی، مبلغ ۴، ۶۰۰ میلیارد تومان ارزش دارائی شرکت در اراضی جلفا برآورد میگردد.
فتحی پور افزود: سندهای رسمی آن نیز با پیگیریهای صورت گرفته اخذ گردید که با این تفاسیر مشکل ۱۷ ساله آن مرتفع شده است.
مدیر عامل شرکت شاهد ادامه داد: امضای تفاهم نامه دو جانبه همکاری مشترک با هدف توسعه و ترویج استانداردهای ملی در پروژههای کشاورزی و دامپروری بین شرکت شاهد و استانداری مازندران در نشست با استاندار مازندران با موضوع همکاری در اجرای ابر پروژه شهرک کشاورزی در اراضی متعلق به شرکت واقع در استان مازندران شامل احداث گلخانه صیفی جات (هیدرو یونیک)، پروژه احداث دام سنگین و سبک نژاد نو به مساحت ۴۰۰ هکتار و پروژه زراعت چوب به مساحت ۵۰ هکتار با اعتبار ۵۰۰۰ میلیارد تومان که منجر به احیای فعالیت ۲۰۰۰ نفر نیروی کار واقع در استان میگردد.
وی گفت: اراضی فوق در حال حاضر دارای ارزش افزودهای بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان میباشد و این در حالی است که در سال گذشته و قبل از امضای تفاهم نامه شرکت تصمیم به فروش اراضی مذکور به قیمت حدود ۳۰ میلیارد تومان داشته است.
فتحی پور با بیان اینکه طبق تفاهم نامه منعقده مواردی طبق طرح و برنامه تعیین شده با رویکرد صادرات محوری لازم الاجرا است، تاکید کرد: احداث گلخانه و صیفی جات، احداث پرورش ماکیان، احداث واحد پرورش آبزیان، احداث واحد نگهداری از پرورش گوسفند داشتی نسل جدید، احداث واحد پرورش گاو شیری، احداث واحد پرورش زنبور داری، احداث خانههای باغ، زراعت چوب، احداث واحدهای اداری و مدیریتی از جمله این موارد است.
مدیر عامل شرکت شاهد ابراز داشت: علاوه بر این مجوز واگذاری ۶۷ هکتار از جنگلهای همجوار جهت فعالیت گردشگری به اراضی مذکور طبق دستور استاندار مازندران اضافه خواهد گردید.
وی پیگیری جهت سایر تفاهمات به عمل آمده را این گونه برشمرد: طرحهای گردشگری از جمله ایجاد تله کابین و ... در پشت سدهای منطقهای واقع در استان، اختصاص اسکله چند منظوره گردشگری و تفریحی و ... اختصاص به شرکت شاهد، طرح ساخت مجتمع مسکونی ۷ طبقه در اراضی شاهد در منطقه نکا، اختصاص ۲۰ هکتار زمین به شرکت شاهد در شهرستان ساری به منظور کشت گلخانهای و نباید از حق گذشت که با پیگیریهای صورت گرفته و مساعدت استاندار مازندران کلیه مجوزات مربوطه جهت اجرای طرحهای مصوب اخذ گردید.
فتحی پور گفت: اقدامات مقتضی جهت تسریع در اجرای فعالیت عملیاتی پروژه ساختمان اداری و تجاری گلریز با زمین ۵۱۲ متری و زیر بنای ۵۶۶۰ متر مربع تجاری اداری که چندین سال در شروع عملیات اجرائی آن وقفه افتاده بود در حال انجام میباشد.
وی افزود: اقدامات مقتضی در خصوص تغییر کاربری اراضی متعلق به شرکت برای احداث شهرک مسکونی ۱۷ هکتاری لوله سازی اهواز پس از خلع ید از شرکت لوله سازی (متصرف اراضی مذکور) که چندین سال موضوع به همین شکل رها شده بود صورت پذیرفته است.
مدیر عامل شرکت شاهد اظهار داشت: با پیگیریهای حقوقی صورت گرفته مبلغ ۴ میلیارد تومان از شرکت لوله سازی بابت بهره برداری از زمین مذکور در دوران تصرف اخذ گردید و این اقدامات سبب حل و فصل مشکلات ۱۷ سال اخیر که گریبان گیر شرکت بوده گردید.
وی گفت: مجوز حق آبه جایگزین بابت اراضی متعلق به شرکت واقع دراستان قزوین که در سنوات گذشته و با انتقال اراضی شرکت در مناطق مختلف این امتیاز از شرکت سلب گردیده بود با پیگیریهای فشرده از سازمانهای ذیربط اخذ گردید.
فتحی پور با اشاره به هلدینگ بازرگانی شاهد وموانع، مشکلات، اقدامات و برنامههای آن اظهار داشت: یکی از مهمترین دعاوی حقوقی هلدینگ بازرگانی شاهد مربوط به توقف فعالیت شرکت فروشگاههای آزاد شاهد در سنوات گذشته است. فعالیت این فروشگاهها بالغ بر ۶ سال است که ممنوع گردیده، لذا با پیگیریهای مکرر و انجام مذاکرات متعدد با مراجع قضائی جهت احقاق حق، شرکت موفق به دریافت دستور قوه قضائیه در خصوص رفع توقیف فعالیت فروشگاههای آزاد شاهد اشاره گردید و زین پس میتواند فعالیت خود را مجدد آغاز نماید. همچنین عطف به دستور مذکور موافقت گردیده که کالاهای توقیفی که از لحاظ قانونی مشکلی ندارند و متعلق به گروه شاهد میباشند میتوانند پروسه فروش خود را طی کنند.
وی افزود: در خصوص کارخانه شمش ریزان افق واقع در زنجان که پس از تجهیز و راه اندازی طی قراردادی بدون در نظر گرفتن صرفه و صلاح شرکت در سال ۱۳۹۹ به خریدار منتقل گردیده است و خریدار آن تاکنون به تعهدات خود طبق مفاد قرارداد عمل ننموده است شایان ذکر است که پس از بررسیهای صورت گرفته توسط واحد حقوقی و انجام مذاکرات فشرده و کارشناسی اقدامات اولیه جهت فسخ قرارداد فروش کارخانه جهت احقاق حق شرکت شاهد در حال انجام میباشد.
مدیر عامل شرکت شاهد تاکید کرد: نشست هم اندیشی اقتصادی پروژهای با استاندار محترم اردبیل و هیئت همراه با هدف بررسی شـرایط همکاریهای اقتصـادی و پیشبـرد پروژههای اجرائی گروه شاهد برگزار گردید که با مذاکرات بعمل آمده و موافقت استاندار اردبیل مقرر گردید جهت پیشبرد سریعتر پروژه منطقه ویژه اقتصادی نمین مبلغ ۲۱ میلیارد تومان برای راه آهن و ۱۰ میلیارد تومان برای تأمین برق آن منطقه اعتبار اختصاص داده شود. در همین راستا موافقت و تخصیص آن هم از معاونت برنامه و بودجه استان اخذ گردید.
وی گفت: با مذاکرات صورت گرفته با سازمانهای ذیربط در استان کد گمرکی برای منطقه ویژه اقتصادی نمین و سند و مجوز ۴۰۰ هکتار فاز اول این منطقه با مساعدت استاندار محترم اردبیل اخذ گردید.
مدیر عامل شرکت شاهد، میزان پیشرفت عملیات اجرائی پروژه نمین را این گونه بیان نمود: پیشرفت پروژه جاده سازی جهت دسترسی به سایت منطقه ویژه اقتصادی نمین تا میزان ۸۰ درصد، پیشرفت پروژه برق رسانی به سایت منطقه ویژه اقتصادی نمین تا میزان ۸۰ درصد، پیشرفت پروژه ساختمان اداری منطقه ویژه اقتصادی نمین تا میزان ۷۰ درصد، پیشرفت پروژه ساختمان آتش نشانی و ساختمان نگهبانی منطقه ویژه اقتصادی نمین تا میزان ۷۰ درصد، پیشرفت پروژه خط لوله گاز، اجرای باسکول، سر ورودی و ساخت معابر اصلی و فرعی منطقه ویژه اقتصادی نمین تا میزان ۷۰ درصد، تمهید و اقدام لازم برای افزایش حجم گاز منطقه ویژه اقتصادی نمین از ۱۰، ۰۰۰ متر مکعب به ۲۰، ۰۰۰ متر مکعب و صرفه جویی ۸، ۰۰۰، ۰۰۰، ۰۰۰ ریال در اجرای آن و همچنین واگذاری زمین به سرمایه گذاران در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در رفع موانع تولید و حمایت از تولید در دست اجراء میباشد.
وی ادامه داد: هماهنگی و مذاکره با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با هدف از سرگیری فعالیت خدماتی شرکت خدمات فرودگاهی شاهد در حال انجام میباشد.
تقی پور اضافه کرد: متاسفانه در سنوات گذشته بدون رعایت صرفه و صلاح شرکت مجوز فعالیت در شهر فرودگاهی طی قراردادی به شخص دیگری واگذار شده بود که از این بابت شرکت شاهد متحمل جرائم و زیانهای متعددی گردیده است.
مدیر عامل شرکت شاهد خاطر نشان کرد: برنامه ریزی مدون جهت انجام اقدامات اولیه برای گسترش فعالیت شرکت اسپید شاهد برای تهیه داروهای تک نسخهای و مرکب و همچنین تمدید کارت بازرگانی که بعلت تخلفات چندین سال بلا استفاده مانده بود در حال پیگیری میباشد.
وی افزود: نمایندگی واردات قطعات اورتز / پروتز برای ارائه خدمات به جامعه جانبازان و معلولین محترم از کشور آلمان توسط شرکت اسپید شاهد اخذ گردید.
فتحی پور گفت: اقدامات مقتضی جهت فعال نمودن شرکت شاهد آلمان که در حال حاضر فاقد فعالیت میباشد صورت پذیرفته است. همچنین واحد حقوقی شرکت شاهد در حال پیگیری پرونده شرکت شاهد آلمان با هدف رفع مشکلات موجود برای اموال و دارائیهای آن میباشد و در همین راستا گزارش تخلفات صورت گرفته در سنوات گذشته به قوه قضائیه ارائه گردید.
وی با اشاره به موانع، مشکلات، اقدامات، برنامهها شرکت هرمز انرژی تاکید کرد: پیگیری و حل و فصل مقوله غیر واقعی قاچاق ته مانده لجن مازوت موجود در مخازن متعلق به شرکت واقع در بندر عباس که حدود ۱۰ سال گذشته به اشتباه به عنوان قاچاق تلقی شده و بدون اقدام باقی مانده بود. از طریق مذاکره با فرمانده نیروی انتظامی و مدیریت تعزیرات استان هرمزگان در این رابطه مبلغ ۱۲ میلیارد تومان جریمه که توسط شرکت میبایست پرداخت میگردید موضوع آن منتفی گردید.
وی ادامه داد: در بازدید میدانی که از سایتهای عملیاتی شرکت هرمز انرژی در بندرعباس صورت پذیرفت نشستی با آقای دکتر فریدون همتی استاندار محترم هرمزگان برگزار گردید. همچنین با هدف تنظیم تفاهم نامهای دو جانبه مذاکراتی نیز با مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فرا ساحلی (ایزو ایکو) بمنظور بهره برداری بهینه از سایت STC و حتی فضای کشتی سازی صورت پذیرفت که دو طرف بر همکاریهای عملیاتی تاکید نمودند.
مدیر عامل شرکت شاهد تاکید کرد: اقدامات لازم برای اخذ مجوز از وزارت نفت به منظور ایجاد مخازن نفتی در بندر جاسک و همچنین صدور مجوز گردشگری به شرکت شاهد در این منطقه با تهیه نامهای از استانداری هرمزگان صورت پذیرفته است.
فتحی پور افزود: مجوز فعالیت بانکرینگ جهت فعالیت شرکت هرمز انرژی با تلاشهای فراوان اخذ گردید. مجوز فوق با عنایت به سوخت گیری اکثر کشتیها در بندر فجیره از لحاظ اهمیت استراتژی برای کشور دارای ارزش و اعتبار بالایی میباشد.
وی با اشاره به موانع، مشکلات، اقدامات، برنامهها شرکت فرآوری و توسعه ابنیه شاهد گفت: درخصوص اجرائی نمودن پروژه ساخت ۱۰۰۰ واحد مسکونی برای جامعه هدف در استان اردبیل توسط شرکت با هماهنگی شرکت شاهد با وزارت راه و شهرسازی توافقاتی حاصل و اقدامات قانونی لازم انجام و قرارداد فی مابین نیز منعقد گردید. پروژه مذکور در شرف کلنگ زنی و شروع عملیات اجرایی میباشد.
مدیر عامل شرکت شاهد تاکید کرد: اقدامات مقتضی جهت تسریع در اجرای پروژه مجتمع مسکونی افرا ظفر با زمین ۱۱۵۲ متر مربع و زیر بنای ۹۷۱۰ متر صورت پذیرفته و پروژه مذکور طبق برنامه زمانبندی در حال اجراء میباشد.
وی ادامه داد: جهت تسریع در اجرای پروژه مجتمع مسکونی افرا فرهیختگان کیش مذاکرات لازم صورت پذیرفت و با دریافت قول مساعد از شریک ساخت، اقدامات اجرائی در حال انجام میباشد.
فتحی پور با اشاره به موانع، مشکلات، اقدامات، برنامههای شرکت سرمایه گذاری سعدی تصریح کرد: فعالیتهای مرتبط با افزایش سرمایه شرکت (انتقال پورتفوی سرمایه گذاری شاهد به شرکت سعدی و تهیه طرح توجیهی افزایش سرمایه- نهائی سازی برنامه زمانبندی افزایش سرمایه) در راستای سیاست اصلاح ساختار سرمایه انجام پذیرفت.
وی ادامه داد: با هدف همکاری با کشور سوریه در خصوص صادرات تراکتور و ادوات کشاورزی و اقلام مورد نیاز آن کشور بررسیهای کارشناسی توسط کارگروههای تخصصی صورت پذیرفت و گزارش طرح توجیهی آن به منظور بررسی و تایید جهت اجرائی شدن به کمیته ریسک و سرمایه گذاری شرکت شاهد ارائه گردید.
مدیر عامل شرکت شاهد در پایان، تمرکز بر پروژههای مهم ساختمانی و نفت و گاز و کشاورزی با هدف ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار، با افزایش نقدینگی و توان مالی آمادگی برای اجرای پروژههای مهم از منابع داخلی حاصل شده است، استمرار تنوع در سبد سرمایه گذاریها ساختمانی، انرژی، کشاورزی، بازار سرمایه، بازرگانی، استمرار انضباط مالی و کاهش هزینههای مالی، پیگیری امور حقوقی و مطالبات جهت استیفای حقوق شرکت را اقدامات و برنامههای در دست اجرای گروه شاهد را عنوان کرد.