کد خبر:۹۶۶۰۰۲
در مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی؛

سیستم پیشرفته تصویربرداری مغناطیسی به همت محققان اردبیلی طراحی شد

محققان مرکز نوآوری و رشد دانشگاه محقق اردبیلی توانستند سیستم پیشرفته تصویربرداری مغناطیسی را با قابلیت استفاده در معادن و عمق خاک طراحی و تولید کنند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، محققان مرکز نوآوری و رشد دانشگاه محقق اردبیلی توانستند سیستم پیشرفته تصویربرداری مغناطیسی را طراحی و تولید کنند.

از جمله کاربرد‌های این سیستم می‌توان به اکتشاف و بهره برداری از انواع معادن، تصویربرداری از تأسیسات شهری، تحقیقات باستان شناسی، زمین شناسی، خاک شناسی و مدیریت آب‌های زیرزمینی اشاره کرد.

پایه داده پردازی این سیستم هوش مصنوعی است و به همین دلیل در شرایط مختلف آب و هوایی و آلودگی‌های مغناطیسی که بر کیفیت و تفکیک تصویر تأثیر می‌گذارد، تصویری با کیفیت را ارائه می‌دهد. این قابلیت، این سیتم را نسبت به نمونه‌های خارجی و داخلی منحصر به فرد کرده است.

قابلیت اسکن تصویری تأسیسات و سازه‌های زیر خاک مانند انواع لوله‌های آب، گاز، کابل‌های برق و مخابرات، انواع فونداسیون، تونل‌ها و راهرو‌ها و اشیای فلزی مدفون در خاک را از دیگر توانمندی‌های این سیستم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار