کد خبر:۹۶۸۳۲۷

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با وزیر علوم دیدار کرد

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار گزارشی از اقدامات نیروی دریایی ارتش در حوزه مراکز آموزشی تخصصی علوم دریایی، به ویژه دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر؛ به عنوان دانشگاه مرجع و قطب علوم دریایی و یک دانشگاه مأموریت محور که همه دانش‌آموختگان آن در ارگان‌ها و صنعت دریایی کشور به کار گیری می‌شوند و همچنین ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود برای توسعه رشته‌های تحصیلی تخصصی در مقطع تحصیلات تکمیلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این دیدار، ضمن ادای احترام به شهدای نیروی دریایی و حافظان امنیت کشور گفت: امنیت و کیان و ناموس ملت شریف ایران مرهون حافظان امنیت در هوا و دریا و زمین است که با گذشتن از جان و زندگی خود، آرامش و امنیت را برای مردم میهن فراهم می‌آورند.

زلفی‌گل افزود: فرزندان و آیندگان این مرز و بوم هم باید بدانند که این امنیتی که از آن برخوردارند به این راحتی به دست نیامده و حاصل جانفشانی‌ها و خون دادن جوانان همین کشور است که در دفاع از مرز‌های میهنمان، از جان خود گذشته‌اند.

 

زیرساخت‌های لازم در عرصه تربیت و آموزش نیروی دریایی متخصص ایجاد شده است


فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن تبریک و آرزوی توفیق و سربلندی برای زلفی‌گل در مدیریت آموزش عالی کشور، با اشاره به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از تمام ظرفیت‌های کشوری (در حکم انتصاب ابلاغی) در راستای تقویت و توسعه کیفی خدمات نیروی دریایی ارتش که در شأن ملت شریف ایران باشد، تاکید کرد: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، شأن ملت ایران تا بی‌نهایت است و این یعنی هر چقدر در این زمینه تلاش کنیم، کم است.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با بیان اینکه زیرساخت‌های لازم در عرصه تربیت و آموزش نیروی دریایی متخصص ایجاد شده است، اظهار داشت: ما به دنبال توسعه این مهم هستیم تا علاوه بر دانایی و توانایی، مهارت محوری را تقویت کنیم و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و مرز شکنی دانش در نظر داریم با عضویت در اتحادیه دانشگاه‌های کشور‌های حاشیه خزر نسبت به پذیرش و تربیت دانشجو در سطح بین‌الملل اقدامات لازم را انجام دهیم.

در این دیدار مشاور ارشد فرماندهی نیروی دریایی ارتش در امور آموزشی، فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه و رئیس دفتر فرماندهی نیروی دریایی ارتش نیز حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار