آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۱۰۳۸
بابایی در گفتگو با دانشجو:

با اصلاحیه مجلس بخش تعاونی برای دولت اولویت دار می‌شود/ کسری بودجه از این طریق رفع خواهد شد

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: طبق این اصلاحیه دولت می‌تواند اموال و دارایی‌های خودش را به بخش‌های تعاونی واگذار کند تا این تعاونی‌ها این اموال را به مردم واگذار کنند.

علی بابایی کارنامی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: دستورکار کمیسیون اجتماعی اصلاح قانون ماده پنجم قانون تعاون است یعنی طبق این ماده اختیارات قانونی شیوه واگذاری اموال و امکانات دولتی است.

وی ادامه داد: در گذشته دولت‌ها موظف بودند به بخش تعاون‌ها توجه کنند اکنون با اصلاح مجلس دولت موظف شد که اگر املاک مازاد یا دارایی مازادی دارد با تشکیل تعاونی‌ها استانی و شهرستانی آن دارایی‌ها را بدون رعایت تشریفات و مقرراتی که وجود دارد اموال را واگذار کند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: طبق این اصلاحیه دولت می‌تواند اموال و دارایی‌های خودش را به بخش‌های تعاونی واگذار کند تا این تعاونی‌ها این اموال را به مردم واگذار کنند.

بابایی تصریح کرد: امروزه بخش تعاون در کشور کم اثر شده به این دلیل که سیاست‌های مشوق مابانه‌ای که هم مجلس و هم دولت ترویج نکرده اند و بیشتر سیاست‌های بخش خصوصی در کشور ترویج شده است.

وی با اشاره به جبران کسری بودجه دولت، بیان کرد: اگر این اصلاحیه صورت بگیرد دولت که موظف است برای جبران کسری بودجه خود اموال و دارایی‌های خود رابه فروش برساند از طریق بخش تعاون اموال خود را به فروش برساند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در بخش تعاون مردم احساس می‌کنند که اموال برای خودشان است از این رو پول برای خرید این اموال پرداخت می‌کنند که هم دولت صاحب درآمد می‌شود و هم مردم اکوال یا دارایی را کسب می‌کنند.

بابایی در پایان تاکید کرد: در چند سال اخیر دولت‌ها از بخش تعاون غافل شدند و طبق سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی قرار بر این بود مردم در اقتصاد ورود کنند که این اتفاق صورت نگرفت و برای اینکه این موضوع اتفاق می‌افتاد باید به بخش تعاونی‌ها توجه می‌شد که متاسفانه این اتفاق صورت نگرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار