نمایشگاه آثار نقاشی عباس برزگر گنجی گشایش می‌یابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۱۱۵۳

نمایشگاه آثار نقاشی عباس برزگر گنجی گشایش می‌یابد

نمایشگاه نقاشی‌های عباس برزگر گنجی با عنوان «نور، نگاه، رنگ» سه شنبه ۲۷ مهر ماه در گالری ابوالفضل عالی افتتاح می‌شود.
نمایشگاه آثار نقاشی عباس برزگر گنجی گشایش می‌یابد

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری در ادامه برپایی سلسله نمایشگاه‌های هنری خود این بار میزبان آثاری از عباس برزگر گنجی می‌شود.

این نمایشگاه با عنوان «نور، نگاه، رنگ» روز سه‌شنبه ۲۷ مهرماه طی مراسمی ساعت ۱۱ کار خود را در گالری ابوالفضل عالی آغاز خواهد کرد.

علاقه‌مندان برای تماشای این آثار می‌توانند از ۲۸ مهرماه تا ۱۰ آبان ماه روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۸ به گالری ابوالفضل عالی به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ مراجعه کنند.

از مهم‌ترین آثار عباس برزگر گنجی می‌توان به نقاشی اثر «رزم نخست رستم و افراسیاب» از آثار نگارگری شاهنامه شاه تهماسبی که به مناسبت سال روز بزرگداشت فردوسی در ۷۰۰ متر مربع در میدان فردوسی اجرا شده است، اشاره کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار