به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با تعریف ۲۳۵ اولویت ملی، اجرای طرح تقسیم کار ملی زیستفناوری با شتاب بیشتری اجرایی شد و ۸۴ مجموعه به این طرح پیوستند. این طرح قرار است از آفتی به نام عدم تمرکز در پژوهشهای زیستی پیشگیری کند. تقسیم کار ملی زیست فناوری با رویکرد توزیع مسائل، متناسب با توان و بر اساس اقلیم، جمعیت، جغرافیا و ... کمک میکند تا بالاترین بهره اقتصادی و دانشی از فعالیت نهادها و افراد موثر در این حوزه نصیب کشور شود.
ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر مبنای همین نگاه، اقدام به تعریف تقسیم کار ملی زیست فناوری کرده است تا با کمک آن همه بازیگران این حوزه را زیر یک پرچم واحد جمع کند و فعالیتها را همراستا با هم پیش ببرد. این کار با تعریف ۲۳۵ طرح ملی شتاب گرفت.
اما یکی از حوزههای فناورانهای که در این طرح به شکل جدی و مستمر پیگیری میشود؛ حوزه امنیت غذایی است. عرصهای پهناور و راهبردی که همیشه مورد تاکید سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری بوده و هست. در همین راستا ستاد توسعه زیست فناوری ۳۳ محور ملی برای این حوزه تعریف کرده است تا اقدامات در قالب یک برنامه کلی انجام شود.
مراکز فعال در طرح تقسیم کار ملی زیست فناوری نیز ۸۴ مجموعه است که از این تعداد ۲۸ مرکز به صورت تخصصی در حوزه امنیت عذایی فعالیت دارند. شرکتهای دانش بنیان و خلاق در طرح کلی ۱۳۲ مورد است که ۵۱ مجموعه از آنها در زمینه امنیت غذایی به فعالیت مشغول هستند.