کد خبر:۹۷۲۶۷۵

افزایش سهم زیست‌فناوری از درآمد ناخالص ملی/ بیش از ۵۱ میلیارد دلار درآمدزایی می‌شود

اگر عرصه زیست‌فناوری در کشور به شکل درست و اصولی رشد کند، بیش از ۵۱ میلیارد دلار به درآمد ناخالص کشور افزوده خواهد شد. این اتفاق می‌تواند رونق اقتصادی را برای کشور به همراه آورد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که ارتقای دانش و فناوری‌های زیستی به منظور کسب ثروت و رفاه عمومی است سعی دارد با کمک ۳ سرفصل «سلامت»، زیست‌فناوری صنعتی و امنیت غذایی، سهم اقتصاد زیستی از درآمد ناخالص ملی کشور را ۱۰ درصد افزایش دهد.

پیش‌بینی می‌شود که با اجرایی شدن برنامه‌های این ستاد، بیش از ۵۱ میلیارد دلار به درآمد ناخالص کشور از طریق توسعه فناوری‌های زیستی افزوده شود. این پیش‌بینی‌ها می‌گوید در صورت اجرای موفق این ۳ سرفصل، سهم زیست‌فناوری صنعتی از این حوزه به ۴۱ درصد، زیست‌فناوری پزشکی ۱۳ درصد، امنیت عذایی در سه حوزه زارعت و باغبانی، دام و طیور و صنایع غذایی به ۴۶ درصد برسد.

این اقدامات تاثیر بسزایی در کسب ۳ درصد از سهم بازار جهانی زیست‌فناوری توسط ایران نیز دارد و به ارتقای علمی و فناوری به منظور کسب مقام نخست منطقه و سهم شایسته جهانی هم کمک می‌کند.

این فناوری کاربردی در جهان می‌تواند عرصه صنعتی کشور را متحول کند و منجر به تولید محصولات گوناگون با صرف هزینه و انرژی کمتر، ضایعات اندک و از همه مهمتر با کمترین اثر مخرب بر محیط زیست شود.

صنایعی، چون کشاورزی، دارو، درمان، غذا و ... می‌توانند با کمک فناوری‌های زیستی به شکلی نو احیا شوند و رشد کنند. این اتفاق در ایران با بروز و ظهور شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق شتاب گرفته است. رخدادی که منجر به توسعه همه جانبه زیست فناوری در کشور شد و امروز ایران را به عنوان یکی از نام‌آورترین کشور‌ها در این عرصه معرفی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار