کد خبر:۹۷۳۱۰۷
فروزنده خبر داد

حل مشکل جایگاه‌های سوخت تا ساعاتی دیگر

سخنگوی وزارت نفت با بیان اینکه مسؤولان شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در حال اعزام تیم‌های فنی به جایگاه‌ها برای راه‌اندازی آن‌ها هستند، گفت: تا ساعاتی دیگر مشکل برطرف خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی فروزنده اظهارداشت: بعضی جایگاه‌های سوخت باز و امکان سوخت گیری دارند، اما بعضی دیگر از جایگاه بسته است و فعلا خدمات نمی‌دهند.

وی افزود: مسئولان شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های در حال اعزام تیم‌های فنی به جایگاه‌ها برای راه‌اندازی آن‌ها هستند؛ مردم فعلا برای دریافت سوخت به جایگاه‌های سوخت مراجعه نکنند.

سخنگوی وزارت نفت گفت: مردم نگران گران شدن بنزین نباشن و تا ساعاتی دیگر مشکل برطرف خواهد شد و امکان دریافت بنزین به قیمت‌های قبل فراهم خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار