کد خبر:۹۷۳۷۵۶
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کر

وضعیت واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال/ تعیین تکلیف دوز سوم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال بسیاری از کشور‌ها هنوز مردد هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا اولیایی منش اظهار داشت: در این مدت بازدید‌هایی را از مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا به منظور قدردانی از فعالیت‌های همکاران بهداشت جنوب تهران داشته‌ایم و از نزدیک شاهد بودیم که واکسیناسیون به صورت منظم و منسجم در حال انجام است و همکاری بین بخشی خوبی بین همکاران ما و سپاه، بسیج و نیروی انتظامی در حال انجام است و این همکاری بین بخشی را باید قدر بدانیم.

وی در ادامه بر رعایت حقوق مردم تأکید کرد و گفت: سایت‌های تجمیعی واکسیناسیون به منظور رعایت حقوق مردم راه‌اندازی شد تا مردم در صف‌های طولانی در انتظار واکسیناسیون نباشند و حقوقشان رعایت شود.

اولیایی منش افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده نهایتاً تا کمتر از یک ماه آینده واکسیناسیون دوز اول و دوم ۸۰ درصد مردم جامعه انجام می‌شود و در آینده نزدیک می‌توانیم سایت‌های تجمیعی واکسیناسیون را در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران متمرکز کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: برخی از سایت‌های تجمیعی که مراجعان خیلی کمی دارند با تغییر ساعت کاری واکسیناسیون و یا جمع‌آوری سایت مورد نظر می‌توانیم واکسیناسیون را در مراکز خدمات جامع سلامت متمرکز کنیم.

وی در خصوص دوز بوستر گفت: دوز سوم یا همان دوز بوستر طبق دستورالعمل فقط برای کارکنان بهداشت و درمان، بیماران خاص و صعب‌العلاج انجام می‌شود.

اولیایی منش افزود: ما حدود ۹ بیماری خاص و ۳۰۰ مورد هم بیماری صعب‌العلاج و نادر داریم و افرادی که در معرض خطر هستند می‌توانند دوز بوستر را دریافت کنند.

وی در خصوص واکسیناسیون افراد زیر ۱۲ سال گفت: واکسیناسیون این افراد هنوز از نظر علمی اثبات نشده و در دنیا بحث است و برای واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال بسیاری از کشور‌ها هنوز مردد هستند و در صورت ابلاغیه واکسیناسیون این افراد ما می‌توانیم واکسیناسیون را برای آن‌ها انجام دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار