کد خبر:۹۷۳۹۱۵

عربستان مجهز به پهپادهای روسیه می‌شود

مدیر یک شرکت روسی سازنده پهپاد‌های پیشرفته اعلام کرد که این شرکت قصد دارد عربستان را به پهپاد مجهز کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «الکساندر لمیک» مدیر شرکت روسی آزمایشگاه «آزمایشگاه آینده» اعلام کرد که این شرکت تصمیم دارد که عربستان، ویتنام و سایر کشور‌ها را با پهپاد‌های «کاناتخود» مجهز کند.

بر اساس گزارش پایگاه خبری الخلیج الجدید، لمیک افزود: هواپیما‌های «کاناتوخود» به دلیل توانایی در انجام تعمیرات و نگهداری خطوط فشار قوی برق متمایز هستند.

به گفته الکساندر لمیک، بهره برداری از این هواپیما به یک تیم کامل نیاز ندارد. فقط دو نفر از جمله یک خلبان و یک مهندس متخصص می‌توانند این وظیفه را انجام دهند.

«کاناتخود» به تشخیص و نگهداری خطوط فشار قوی برق اختصاص دارد و یک هواپیمای چند بالگردی و دارای قابلیت کنترل از راه دور و مجهز به انواع دستگاه‌ها است.

در سال ۲۰۲۱، این شرکت پروژه‌های آزمایشی را در عربستان سعودی و ترکیه آغاز کرد.

همکاری نظامی روسیه با عربستان سعودی حدود ۵ سال پیش آغاز شد، زمانی که مسکو مذاکرات را به ویژه با ریاض آغاز کرد.

رئیس‌جمهور روسیه چندین بار با «ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان و «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی همکاری‌های نظامی را بررسی کرد.

به گفته وزارت دفاع روسیه، مسکو و ریاض در سه سال گذشته فعالانه برای تقویت همکاری‌های نظامی-فنی کار کرده‌اند و طرف سعودی علاقه‌ای به خرید سلاح‌های پیشرفته‌تر روسی دارد.

یک روزنامه روسی از تلاش‌های عربستان برای خرید اولین سامانه روسی جهان به نام «آباکان» برای رهگیری موشک‌های بالستیک خبر داد.

وسیه و عربستان سعودی اخیرا در جریان حضور «خالد بن سلمان» معاون وزیر دفاع عربستان در مجمع فنی و نظامی "ارتش ۲۰۲۱ در روسیه، توافقنامه همکاری نظامی امضا کردند.

وزیر دفاع روسیه نیز بر تمایل روسیه برای توسعه مداوم همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های نظامی و فنی-نظامی در زمینه‌های مختلف تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار