به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، همزمان با سالگرد تاسیس شوراهای حل اختلاف، نشست خبری با موضوع فراخوان سراسری میانجی گری، با حضور ابوالفضل محبی معاون مرکز توسعه حل اختلاف و همچنین با حضور حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور امروز سهشنبه هجدهم آبان ماه سال جاری برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین صادقی گفت: سال گذشته ۵۹۰ مورد قصاص با پیگیریهای شورای حل اختلاف منجر به اخذ رضایت از شاکیان شد.
وی تصریح کرد: آمار اخذ رضایت از شاکیان پروندههای قصاص در سال جاری تا کنون با افزایش ۱۰ درصدی روبرو بوده است.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور اضافه کرد: ایجاد صلح و سازش در شش ماه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با افزایش همراه بوده و در مجموع ۳۸ درصد پروندههای تحت پیگیری در نهایت به صلح انجامیده است و تلاش ما بر این است که آمار فوق را تا پایان سال تا ۴۵ درصد برسانیم.
وی تاکید کرد: نیکوکاران و خیران به پرونده غزاله شکور ورود کرده و در تلاش هستند تا با کمک مشاهیر و بزرگان بنام و همچنین با هماهنگی دادستانی تهران، ستاد ملی صبر و دیگر افراد خیرخواه بتوانند مسئله فوق را به سازش و اخذ رضایت منتهی کنند.
حجت الاسلام و المسلمین صادقی تصریح کرد: رسانهها باید نراقب نحوه انتشار خبر درباره پروندههایی چون پرونده غزاله شکور باشند و نباید به خانواده مقتوله فشار وارد کنیم تا ضمن همدلی و همدردی با آنها و بدون هیچگونه فشار روانی، خانواده غراله شکور بتوانند با آزادی کامل تصمیم نهایی خود را بگیرند.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور همچنین گفت: زمان رسیدگی به چروندهها و موضوعات مختلف در شوراهای حل اختلاف در همه جای کشور حدود ۳۰ روز است و در برخی پروندهها ممکن است زمان رسیدگی کمتر شده و یا افزایش پیدا کند.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی گفت: شواراهای حل اختلاف در طول یک سال به بیش از ۴ میلیون پرونده رسیدگی میکنند و عدد فوق حدود ۴۶ درصد کل پروندههایی ورودی قوه قضاییه محسوب میشود.
وی به تشریح فراخوان جذب داور و میانجیگری پرداخت و گفت: از امروز هجدهم آبان ماه، فراخوان جذب داور و میانجی گری آغاز شده و پس از آن آزمون برگزار خواهد شد.