کد خبر:۹۷۶۰۳۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

فقیه: تلاش برای شناسایی استعداد‌های خانواده‌های ایثارگران در حوزه تحصیلی

مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برنامه تقدیر از رتبه‌های زیر ۱۰۰ کنکور گفت: تمام تلاش ما این است که استعداد‌های ایثارگران در حوزه تحصیلی را به جامعه معرفی کنیم

فقیه، مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره برگزاری مراسم تجلیل از داوطلبان خانواده‌های ایثارگر و شهدا که بدون احتساب سهمیه موفق به کسب رتبه‌های زیر صد کنکور شدند، گفت: تمام تلاش ما این است که استعداد‌های ایثارگران در حوزه تحصیلی را به جامعه معرفی کنیم حالا یا در جشنواره آموزش تحصیلی ایثار که سالانه برگزار می‌شود یا در مراسم‌هایی مثه همایش ملی امروز که پس از برگزاری آزمون سراسری و مشخص شدن برگزیدگان، برپا می‌شود.

فقیه اظهار داشت: در کنکور سراسری امسال ۱۳ داوطلب از خانواده‌های شاهد و ایثارگر بودند که جهادگونه درس خواندند و در رقابت آزاد با جامعه همسان خود رتبه‌های دو رقمی کشور بدون استفاده از هیچگونه سهمیه و امتیازی را کسب کردند.

وی با بیان اینکه این ۱۳ داوطلب بدون احتساب سهیمه توانستند در کنکور سراسری امسال رتبه زیر ۱۰۰ (نیمی از آن‌ها دارنده رتبه زیر ۵۰ و یک نفر دارنده رتبه تک رقمی) را کسب کنند، گفت: این افتخاری برای جامعه است که ایثارگران آن‌ها در هر شرایطی برای اعتلای کشور تلاش دارند.

مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: این ۱۳ نفر شامل ۴ نفر از زیرگروه آزمایشی علوم تجربی، ۴ نفر از زیرگروه آزمایشی علوم انسانی، ۳ نفر از زیرگروه آزمایشی زبان‌های خارجی، ۱ نفر از زیرگروه آزمایشی هنر و ۱ نفر از زیرگروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی هستند.

وی بیان کرد: با برگزاری چنین مراسم‌هایی می‌خواهیم این پیامد را به گوش همگان برسانیم که ایثارگران ما وابستگی به امتیاز‌هایی که حق قانونی آن‌ها است، ندارند و بدون آن‌ها هم درخشش علمی دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار