آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۶۰۷۱
وزیر علوم در جمع خبرنگاران خبر داد

معرفی ۱۲ رئیس دانشگاه برای بررسی صلاحیت به شورای عالی انقلاب فرهنگی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از معرفی ۱۲ رئیس دانشگاه برای تایید صلاحیت به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

معرفی ۱۲ رئیس دانشگاه برای بررسی صلاحیت به شورای عالی انقلاب فرهنگی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زلفی گل، وزیر علوم در حاشیه جلسه ستاد نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران در خصوص معرفی و تایید صلاحیت روسای دانشگاه‌ها گفت: تاکنون ۱۲ نفر به کمیته تایید صلاحیت روسای دانشگاه‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شدند و باید شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی صلاحیت را در دستور کار قرار دهد.


وی در خصوص بازگشایی دانشگاه‌ها گفت: اختیار ر به دانشگاه‌ها واگذار کردیم که با توجه به شرایطی که دارند تصمیم گیری کنند و اولویت را به مقاطع تحصیلی اختصاص دهند و آموزش حضوری را از سر گیرند.


وزیر علوم ادامه داد: امکان دارد که برخی از دانشگاه‌ها بتوانند دانشجویان کارشناسی را نیز به صورت حضوری بپذیرند.


زلفی گل در خصوص تعرفه غذای دانشجویی و اعتراض دانشجویان گفت: سعی می‌کنیم این مسئله به گونه‌ای مدیریت شود که دانشجویان مشکلی نداشتند باید مدیریت منابع صورت گیرد که از مشکلات بودجه‌ای عبور کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار