13 آبان برگ زريني در دفتر تاريخ انقلاب اسلامي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۸۰۸
وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح:

13 آبان برگ زريني در دفتر تاريخ انقلاب اسلامي است

در بيانيه وزارت دفاع و پشتيباتي نيروهاي مسلح آمده است: 13 آبان ‌ماه در دفتر تاريخ پرافتخار انقلاب اسلامي برگي زرين و روزي حساس است؛ چرا كه سه مقطع بزرگ و سه رويداد سرنوشت‌ساز تاريخ معاصر در اين روز رقم خورده است.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در بيانيه وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح به مناسبت 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهاني آمده است: 13آبان ‌ماه در دفتر تاريخ پرافتخار انقلاب اسلامي، برگي زرين و روزي حساس است، چرا كه سه مقطع بزرگ و سه رويداد سرنوشت‌ساز تاريخ معاصر در اين روز رقم خورده است؛ رويدادهايي كه هر كدام از آنها مصاديقي آشكار از پايداري و فداكاري ملت مجاهد و ‌رهبري آگاه و شجاع‌ ايران در مبارزه عليه قدرت‌هاي شيطاني است، رويدادهايي كه هر يك به تنهايي مي‌تواند مبناي تداوم حركت انقلابي و ظلم‌ستيزي و حقيقت‌طلبي انسان‌هاي مؤمن و متعهد اين سرزمين در بستر تاريخ قرار گيرد.

اين بيانيه مي‌افزايد: تبعيد حضرت امام خميني (ره) به تركيه در سال 1343 به دنبال اعتراض كوبنده ايشان نسبت به تصويب لايحه ننگين كاپيتولاسيون، كشتار وحشيانه دانش‌آموزان انقلابي و حق‌طلب در سال 1357 و نهايتاً تسخير لانه جاسوسي و مركز فرماندهي براندازي نظام نوپاي جمهوري اسلامي در سال 1358، رويدادهايي هستند كه نه تنها تاريخ پرافتخار انقلاب اسلامي بلكه تحولات جهاني را هم تحت تأثير قرار داد و جوهره همه آنها عبارت بود از شكست هيمنه و هيبت پوشالي آمريكاي جنايتکار و سرآغاز نمايش مظالم اين قدرت شيطاني در سراسر عالم.

در ادامه اين بيانيه آمده است: به همين دليل هم اين روز بزرگ ‌به نام «روز مبارزه با استكبار جهاني» نام گرفت و رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي (مد ظله العالي) نيز در اين زمينه فرمودند: «13آبان، روز استواري ملت ايران در مقابل ترفندهاي استكبار است.»

وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح  در پايان خاطر نشان كرده است: اينك در آستانه اين روز تاريخي و در شرايطي كه مقاومت و ايستادگي ملت ايران در برابر نظام سلطه و تفكر استكباري و همه ايادي داخلي آن، شياطين عالم را دچار استيصال كرده، كاركنان متخصص و متعهد وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح که با کار و همت مضاعف خود توانسته‌اند صنعت دفاعي کشور را به مرز خود‌کفايي کامل برسانند‌ ‌ضمن بزرگداشت اين روز و تجديد ميثاق با آرمان‌هاي والاي امام راحل عظيم‌الشأن و شهداي انقلاب و تبعيت کامل از ولي امر مسلمين‌ با بصيرت کامل حضور آگاهانه خود با سيل خروشان امت حزب‌الله را در راهپيمايي يوم‌الله 13 آبان و روز ملي مبارزه با استكبار جهاني ‌اعلام كنند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار