رئيس شوراي فرهنگي اجتماعي زنان با اشاره به تصويب منشور حقوق و تكاليف زنان به عنوان جانشين كنوانسيون رفع اشكال تبعيض از حقوق زنان در شوراي عالی انقلاب فرهنگی گفت: اين منشور كه با رويكرد خانواده و نقش ارزشمند زن در آن تدوين شده است عاملي براي افزايش نقش موثر زن است.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر كبري خزعلي در نشست مشترك خبرنگاران زن جهان اسلام در محل دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به ابعاد وجودي حضرت زينب كبري(س) به عنوان اولين خبرنگار زن مسلمان و رسالت ايشان در انتقال پيام نهضت كربلا گفت: ايشان پيام حادثه عظيم عاشورا كه همان مبارزه با ظلم است را به گوش جهانيان رساند.
وي در ادامه گفت: اگر انجمن يا مجمع خبرنگاران زن مسلمان را قانونمند كنيم اولين محصول و نتيجه آن پيوستگي فرهنگي براي خبرنگاران زنان جهان اسلام است.
خزعلي در ادامه گفت: اگر مسئولان و مراكز فعال زنان در سطح جهان اسلام به اين منشور پايبند باشند شاهد تبديل فضاي غيرهماهنگ به محيط هماهنگ و هدفدار در سطح جهان اسلام خواهيم بود.
وي در ادامه با اشاره به نقاط قوت و ضعف فضاي خبرنگاري جهان اسلام گفت: شناسايي مشكلات و موانع زنان خبرنگار مسلمان گام اول در رهاسازي فضاي رسانهاي از تسلط رسانههاي وابسته به صهيونيسم است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه گفت: اگر در مقاطع حساس تاريخي نظيرحمله رژيم متجاوز صهيونيستي به لبنان و غزه به وقت مناسب جواب دهيم سبب به ايجاد فضاي ضد ظلم خواهيم شد.
خزعلي با اشاره به جنگ رواني ايجاد شده عليه سفر رياست محترم جمهور به نيويورك از طريق موضوع سكينه محمدي گفت: اگر در اين موارد ما از قبل هماهنگ باشيم قطعا تاثيرگذاري ما بيشتر خواهد بود.
رئيس شوراي فرهنگي و اجتماعي زنان از جنگ نرم بهعنوان عاملي براي تغيير حكومتهاي ضد استكبار ياد كرد و گفت: اولين حرف تغيير در كشورهاي اشغال شده نظير افغانستان، عراق، و...تغيير در كتب درسي است.
وي در ادامه با انتقاد از نهادهاي به ظاهر بينالمللي گفت: سازمان ملل متحد و نهادهاي وابسته به آن مانند يونيسف در خدمت اهداف كشورهاي مستكبر نظير آمريكا ميباشند.
خزعلي از تروريسم دولتي و تروريسم فرهنگي بهعنوان عاملي براي مخدوش كردن وجهه جهان اسلام ياد كرد و گفت: به قرآن كريم كه كتاب آسماني مسلمانان و مورد احترام تمامي اديان است توهين ميشود و مجامع جهاني در برابر آن سكوت ميكنند.
وي در پايان گفت: تخصيص روزي به عنوان خبرنگار زن مسلمان ميتواند در معرفي اين حركت موثر باشد.
گفتنی است، در این نشست زهرا بدرالدین از کشور پاکستان، هویدا عتبانی از کشور سودان، عارفا خانم از هندوستان، ساندرا آدئیه از آلمان، حلیمه حسینی از افغانستان، لیلا مزبودی از لبنان، طرفا رحمانی از تاجیکستان، یوهوارا یوموآی از تایلند، جیتئی روسیاری از اندونزی، آیدا سند از بوسنی و هرزگوین، امل معروف از سوریه، سعادت علیزاده از آذربایجان، تمینه تیلور از انگلستان، سهام رمضان از سوریه، شهناز ابراهیم گیر از آفریقای جنوبی، زکیه بتول از پاکستان و فاطمه کامل از عراق حضور داشتند./انتهاي پيام/