کد خبر:۹۸۰۶۰۵
در جمع دانشجویان:

انوری: وظیفه اصلی جنبش دانشجویی گفتمان سازی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز گفت: به نظر می‌رسد نقش گفتمان‌ساز جنبش دانشجویی در سال‌های اخیر به حاشیه رفته و در حد فعالیت‌های رسانه‌ای تقلیل یافته است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، اعضای جدید شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تبریز با حجت الاسلام محمد انوری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز دیدار و گفتگو کردند.


در این دیدار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز ضمن تبریک به اعضای جدید شورای مرکزی گفت: امروز فعالیت سیاسی و تشکیلاتی شما دانشجویان در کنار تحصیل بسیار ارزشمند است و نشان از دغدغه‌مندی و مسئولیت‌پذیری شما در قبال مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور دارد.

حجت الاسلام انوری، ادامه داد: امروز داشتن گفتمان مشخص و روشن خیلی مهم است، در فضا‌های غبارآلود سیاسی باید مرز‌ها را پررنگ کنیم تا مبادا دچار خطا و انحراف بشویم.

وی با تاکید بر اینکه گفتمان سازی، وظیفه‌ی اصلی جنبش دانشجویی است افزود: به نظر می‌رسد نقش گفتمان‌ساز جنبش دانشجویی در سال‌های اخیر به حاشیه رفته و در حد فعالیت‌های رسانه‌ای تقلیل یافته است؛ امید‌وارم با در نظر گرفتن اهمیت گفتمان‌سازی در منظومه‌ی سیاسی جمهوری اسلامی، بیش از پیش به این امر حیاتی از سوی تشکل‌ها توجه شود.

حجت الاسلام انوری ضمن تبیین نقش تشکل‌های دانشجویی در محیط دانشگاه تاکید کرد: تشکل‌های دانشجویی باید در کنار پرداختن به مسائل ملی و کلان، نگاه مسئله‌محور به مسائل دانشگاه نیز داشته باشند. نباید پرداختن به مسائل خارج از دانشگاه که البته مهم و ضروری است باعث غفلت از مسائل درون دانشگاهی شود.

وی ادامه داد: تشکل‌ها باید نسبت به مسائل دانشگاه آگاه باشند و با رصد فضای فرهنگی سیاسی دانشگاه، با تحلیل دقیق مسائل و تحولاتی که در دانشگاه رقم می‌خورد نقش خود را به عنوان نماینده جنبش دانشجویی ایفا کنند.

در ادامه جلسه، دبیر و اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تبریز به بیان مواضع خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار